DayTrading: Wtorek 01.09.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 01.09.2015
Już to widzę 17-go stopy bez zmian i wszystko up
Freakout pisal ze L w ciemno walic bo idealny mlot ma monthly.kubasinski pisze:Ropa się korekci jakieś pomysły co do poziomów?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Witam panowie ale wzrosty na ropie a wczoraj takie podniecenie było ze bedzie rosła a tu ups stare sztuczki forexowe teraz to mają elek na ropie. To jest ta sama sytuacja co była tydzien temu na edku tez podniecenie
Co prawda dzien sie jeszcze nie skonczyl ale na d1 WTI mamy formacje objęcia bessy(engulf)highend pisze:Freakout pisal ze L w ciemno walic bo idealny mlot ma monthly.kubasinski pisze:Ropa się korekci jakieś pomysły co do poziomów?
moja analiza ropy była robiona na wykresie miesięcznym, więc biadolenie że dziś ona spada a nie rośnie jest co najmniej dziwne
ja zakładam wzrosty w przeciągu najbliższych 2-3 miesięcy, może dłużej, a nie że oni zrobią te 70$ w 3 dni
zatem jak najbardziej normalne jest to że będą jeszcze trochę się kokosić, ale koniec końców zakładam wzrost bo to mi mówi rynek i już, a nie pobożne życzenia 

no i wcieli ,boga nie krytykować !highend pisze:Freakout pisal ze L w ciemno walic bo idealny mlot ma monthly.kubasinski pisze:Ropa się korekci jakieś pomysły co do poziomów?
Na ropie to trend raczej spadkowy a to była szybka agresywna korekta
-- Dodano: 01 wrz 2015, 22:29 --
ropa obserwacja
-- Dodano: 01 wrz 2015, 22:29 --
ropa obserwacja
co do ropy to na D1 jesteśmy aktualnie na lokalnym szczycie, W1 to samo, jedynie MN to mocny dołek, zatem takie wahania jeszcze będą zanim nastąpi jakiś większy ruch do góry