DayTrading: Poniedziałek 31.08.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.08.2015
usdcad - powinien podleciec pod 1.31 jeszcze (fibo)
na ropie WTI na interwale miesięcznym jest tak perfekcyjny młotek wzrostowy że longi to można na ślepo walić - tym bardziej że ropa jest bardzo mocno wyprzedanahighend pisze:zajebista świeczka miesięczna na ropie brent i wti.
dalej wierzycie w spadki? bo tu ciągle piszą, że spadnie do $20..... dziwne to forum naprawdę. Może to celowo żeby komuś wode z mózgu robić?

- atlanticos
- Maniak
na retescie szyi jak mawiał klasyk "całe depo w S i nic sie nie bój"Jeżdżę Rowerę pisze:atlanticos pisze:za to usdcad do studni wskoczylJeżdżę Rowerę pisze:Edek na zero, nudy.
Wiem, ale nie tykam par ktore są w ''próżni''. Dopiero jutro będę szukał wejścia na kanadyjczyku o ile pozwoli

-- Dodano: 31 sie 2015, 22:43 --
wg mnie retest zółtej strefy i linii szyi lub bandy trojkata jak kto woli, a potem minimum 1.30 z geometrii wychodzi...Ssann pisze:usdcad - powinien podleciec pod 1.31 jeszcze (fibo)
https://www.tradingview.com/x/xRHg1tQz/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Longi to trzeba było walić jak cena była poniżej $40.... no ale się bali...freakout pisze:na ropie WTI na interwale miesięcznym jest tak perfekcyjny młotek wzrostowy że longi to można na ślepo walić - tym bardziej że ropa jest bardzo mocno wyprzedanahighend pisze:zajebista świeczka miesięczna na ropie brent i wti.
dalej wierzycie w spadki? bo tu ciągle piszą, że spadnie do $20..... dziwne to forum naprawdę. Może to celowo żeby komuś wode z mózgu robić?pierwszy target to 56$, kolejny to 68$, więc jak na razie o 20$ za baryłkę nie ma mowy
i jak napisze teraz "a nie mówiłem"

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
nie, po prostu nie otwiera się pozycji bez wyraźnego sygnału lub potwierdzenia - w innym wypadku jest to zwykłe zgadywanie oparte na zasadzie "a może się uda"highend pisze:Longi to trzeba było walić jak cena była poniżej $40.... no ale się bali...freakout pisze:na ropie WTI na interwale miesięcznym jest tak perfekcyjny młotek wzrostowy że longi to można na ślepo walić - tym bardziej że ropa jest bardzo mocno wyprzedanahighend pisze:zajebista świeczka miesięczna na ropie brent i wti.
dalej wierzycie w spadki? bo tu ciągle piszą, że spadnie do $20..... dziwne to forum naprawdę. Może to celowo żeby komuś wode z mózgu robić?pierwszy target to 56$, kolejny to 68$, więc jak na razie o 20$ za baryłkę nie ma mowy
i jak napisze teraz "a nie mówiłem"to głupio zabrzmi?

tak zgadzam się.freakout pisze: nie, po prostu nie otwiera się pozycji bez wyraźnego sygnału lub potwierdzenia - w innym wypadku jest to zwykłe zgadywanie oparte na zasadzie "a może się uda"
Jednak mój sygnał kupna był na 37 okolice, więc widzisz....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami