sporo się pewnie wczoraj obróciło i dzisiaj proporcje są całkiem inne

http://www.myfxbook.com/community/outlook
u mnie już też działa, ale jak tak dalej pójdzie to chyba teraz przewiozą wczorajsze L...lukpiasek pisze:u mnie wsio działa i e/cad zaczął lekko spadac znowu
popełniłem błąd pisząc o zamknięciu H1 powyżej WR2, bo chodziło o zamknięcie dnia względem tego poziomu, gdyż rozpatrujemy kreski z W, a tydzień się jeszcze nie skończyłniemiaszek pisze:u mnie już też działa, ale jak tak dalej pójdzie to chyba teraz przewiozą wczorajsze L...lukpiasek pisze:u mnie wsio działa i e/cad zaczął lekko spadac znowu![]()
![]()
nie powinni zamknąć żadnej H1 powyżej WR1 1.5206![]()
Tak własnie robiłem zanim poznałem Ciebie i Twoje spokojne podejście....niemiaszek pisze:teraz to dałem ciała po całości i sobie większy bałagan zrobiłem...![]()
a może spróbuj spiramidować hedga? Szukaj Hedga koło 1.4730 coś tam pewnie odbijesz. Sytuacja skomplikowana bez odważnych decyzji może być ciężko.teraz to dałem ciała po całości i sobie większy bałagan zrobiłem...
highend pisze:Ech, ropa rosnie, eurcad i usdcad lecą na dół... a eurcad nawet szybciej. Sprawa BUY co zrobiłeś to jest teraz katastrofa.
Co zamierzasz?
tu była odpowiedź co z eurcad - quo vadisPhilips pisze:a może spróbuj spiramidować hedga? Szukaj Hedga koło 1.4730 coś tam pewnie odbijesz. Sytuacja skomplikowana bez odważnych decyzji może być ciężko.teraz to dałem ciała po całości i sobie większy bałagan zrobiłem...
Niemiaszku napisz jaki masz cel.
Czy chcesz wyjść na zero ?
Czy poczekasz aż strata zrówna się z twoim osiągniętym zyskiem wówczas też będziesz na 0 i zamkniesz pozycję?