uhum, istnieje taka opcja : )melpomena pisze:Ło matko! Właśnie sobie uświadomiłam, że na 1.20 na edzie czeka niedomknięta luka! Czyżby to był ten zug, ten moment?
ed d1, fusy: https://www.tradingview.com/x/TadN2daX/
uhum, istnieje taka opcja : )melpomena pisze:Ło matko! Właśnie sobie uświadomiłam, że na 1.20 na edzie czeka niedomknięta luka! Czyżby to był ten zug, ten moment?
ale parytet nadal jest realny...karnak pisze:To już parytetu na EDku nie będzie, gdzie są spece od tej teorii?
nawet sie tam nie zbliza...Jones pisze:w tym ruchu są bardzo duże szanse na domknięciemelpomena pisze:Ło matko! Właśnie sobie uświadomiłam, że na 1.20 na edzie czeka niedomknięta luka! Czyżby to był ten zug, ten moment?
w moim odczuciu ma ciąg i choćby szpilom a zrobiatlanticos pisze:nawet sie tam nie zbliza...Jones pisze:w tym ruchu są bardzo duże szanse na domknięciemelpomena pisze:Ło matko! Właśnie sobie uświadomiłam, że na 1.20 na edzie czeka niedomknięta luka! Czyżby to był ten zug, ten moment?
wrześniowy FED nie ma nic do tego... w każdej parze sa 2 walutymelpomena pisze:Atlanticosie, tak silnie wierzysz we wrzesień, który już za pasem?