4 razy napewno i nie uważam, tego za ujmę, bo naprawdę jest to ciężki kawałek chleba i nie ma lekko, wręcz z całą świdomością mogę powiedzieć, że to jedno z trudniejszych zajęć jakie sąblist pisze:Ile razy wyzerowales konto w swej karierze? Bo ja 2 razy i to na powaznych kwotach i od tamtej pory zawsze (czytaj ZAWSZE!!!!!!!) mam ustawiony SL. Oczywiscie trwam z Toba w cierpieniui zycze powrotu do cen otwarcia, ale z drugiej strony jak Ci sie uda to nadal bedziesz szastał bez SLi, prawda?
highend pisze:Tu chyba nawet samo CAD nie pomoże - bo ropa być może by już rosła i CAD się umacniał, ALE... euro sie umacnia, więc taki usd/cad może zacząć spadać, a eur/cad nadal rosnąć.
poziom niezałatwiony co piszesz Niemiaszku wypada na F261
Musiałaby więc ropa nagle mocno odbić (co nie jest nierealne) aby tam wrócić...
Oczywiscie nie jest to ujmą i jest to bardzo ciężki chleb. Ale po co tak się mordować bez SL, nawet jeśli będzie to Twoje głowne zajęcie. Rozumiem, że często wywala rynek na SL, a zaraz potem wraca na swoje tory, ale i tak uważam że bez SL się nie da na dłuższą metę. Nawet jak jestes na ekg non stop to w takim przypadku jak dzis muruje Ci mozg i tylko patrzysz jak lecisz w przepasc.niemiaszek pisze:4 razy napewno i nie uważam, tego za ujmę, bo naprawdę jest to ciężki kawałek chleba i nie ma lekko, wręcz z całą świdomością mogę powiedzieć, że to jedno z trudniejszych zajęć jakie sąblist pisze:Ile razy wyzerowales konto w swej karierze? Bo ja 2 razy i to na powaznych kwotach i od tamtej pory zawsze (czytaj ZAWSZE!!!!!!!) mam ustawiony SL. Oczywiscie trwam z Toba w cierpieniui zycze powrotu do cen otwarcia, ale z drugiej strony jak Ci sie uda to nadal bedziesz szastał bez SLi, prawda?
![]()
swoje trzeba zaliczyć, przeżyć, bo wtedy wiadomo jak to smakuje...![]()
jest szansa, że sporo się u mnie pozmienia w kwesti czasu w okresie miesiąca może max dwóch, ale muszę ogarnąć do końca temat z kantorem, trochę odpocząć i wrócić do klikania jako głównego zajęcia, w ciszy i spokoju, bez szarpaniny
dobrze powiedzianeblist pisze: Nawet jak jestes na ekg non stop to w takim przypadku jak dzis muruje Ci mozg i tylko patrzysz jak lecisz w przepasc.
Od strony ZL wszystko jest w porządku. Nie sądzę, aby jakikolwiek zaawansowany ZL'kowiec choćby przez chwile myślał o S w ciągu ostatnich kilku sesji, ponieważ nic nie zostało zrobione w celu wygenerowania sygnału dla S, natomiast bez przerwy były generowane sygnały dla L. Analizowanie metodą ZL "z ciekawości" mija się z celem.niemiaszek pisze: nadal na nawi ZL jest popularna i dzisiaj nawet z ciekawości sobie zerknąłem jak to wygląda
powiem szczerze, że jeżeli rynek z poniedziałku wywala ZL monthly, dwie weekly i trzy daily jednym pociągnięciem to coś jest nie halo![]()
oczywiście na tych poziomach już nie było żadnej ZL z H4 lub H1, więc jedynym wyznacznikiem jest góra monitora gdzie się w końcu zatrzymają![]()