nie próbowałem, ale sys/strategia jak każda inna i ma pewnie swoje plusy i minusykrystian74 pisze:Czy testowałeś kiedyś Ichimoku ? System jest o tyle wiarygodny masz dwie średnie i dwie chmury które pokazują jaki jest obecnie trend. Dodatkowo Grzegorz Moskwa stworzył fajny wskaźnik do Ichi. To jest moja mała propozycja, i nic tutaj nie sugeruję

nadal na nawi ZL jest popularna i dzisiaj nawet z ciekawości sobie zerknąłem jak to wygląda
powiem szczerze, że jeżeli rynek z poniedziałku wywala ZL monthly, dwie weekly i trzy daily jednym pociągnięciem to coś jest nie halo

oczywiście na tych poziomach już nie było żadnej ZL z H4 lub H1, więc jedynym wyznacznikiem jest góra monitora gdzie się w końcu zatrzymają

jedno jest jest pewne, żeby klikać trzeba mieć na to czas, a w wolnych chwilach to się można w głowę podrapać, a nie brać za zarabianie pieniędzy...

dawno mi tak zdrowia nie napsuli jak dzisiaj, bo poczułem swoją bezsilność, zmrożenie, widząc co się dzieje na tel a jednak zero reakcji... czasem i tak bywa, ale napewno każdy kto klika to przeżył, odczuł na własnej skórze(depo) i wie jakie to uczucie, więc nic co ludzkie nie jest Nam obce