a nie pomyślałeś że oni nie grają dla emocji , ale dla pieniędzyKisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
brak emocji u nowefo, atlanticosa i innych udzielającyCH się, świadczy o tym że nie grają oni w realu. Nie dało to wam do myślenia???

a nie pomyślałeś że oni nie grają dla emocji , ale dla pieniędzyKisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
brak emocji u nowefo, atlanticosa i innych udzielającyCH się, świadczy o tym że nie grają oni w realu. Nie dało to wam do myślenia???
flaga jak sie maszatlanticos pisze:edek h4 - kierunek ten co u Merlina - spojrzenie inne choc nie zmienione od NFP ostatnich
https://www.tradingview.com/x/Nun3mwYo/
a co z eS wystopowali ?Kisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
jakie masz miec emocjeKisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
a może ten brak emocji u większości i Twój emocjonalny wpis świadczą o tym że nie wszystkich...tylko CiebieKisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
Mam na uwadze to co zrobili 31 lipca tego roku - dynamiczny wyskok do góry i obsuwanie z nowym dołkiem włącznie.Jones pisze:chyba pekniekarnak pisze:ED:
gdzie nastepny ?
nie rozumiem co tak te esy prezentujesz a z drugiej strony długo terminowo eL
No no to żeś pojechał i to grubo ,a nie pomyślałeś że to dzięki takim ludziom jak TY ,co poniektórym osobom nie chce się tu zaglądać .Bo niby po co i dla czego ? by coś udowodnić ? przepraszam ale ja i inni grają dla siebie a nie dla innych i raczej niczego nie muszą udowadniać.A jeżeli chodzi CI o konto demo to też trzeba umieć grać bo inaczej szybko je skasujesz.Pozdrawiam i nic do ciebie nie mam ,graj pod swoje analizy a nie innych ,taki skromny komentarz z mojej strony no ale pisze mało więc pewnie gram na demoKisiel pisze:nieżle wydymal...i wszystkich
rozumiem fajnie złapać taki bonus ale ciężej tak sie gra chyba lepiej szukać dołków do eL a jak wywali naSL to szukać następnychkarnak pisze:Mam na uwadze to co zrobili 31 lipca tego roku - dynamiczny wyskok do góry i obsuwanie z nowym dołkiem włącznie.Jones pisze:chyba pekniekarnak pisze:ED:
gdzie nastepny ?
nie rozumiem co tak te esy prezentujesz a z drugiej strony długo terminowo eL
Nie musi być tak tym razem, ale może.