DayTrading: Wtorek 18.08.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 sie 2015, 00:00

Wzrost
9
50%
Bez zmian
3
17%
Spadek
6
33%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 18.08.2015

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

żabka nie unoś się , po prostu konkurencja Cie nie lubi i dąży do tego żebyś znikł z tego forum więc zrób dokłądnie na odwrót i nie znikaj :mrgreen: troli najbardziej boli ignorowanie zapamietaj ;)

co do edka to chyba uklepał on w koncu dno i pora na wzrosty trzeba troszke szortów wyciąć
sl pod dołkiem cel może nawet 1.1220 w 1-2 dni hmm... ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

anturo pisze:
atlanticos pisze:czy tu naprawdę nie ma moderatora i każdy wykres który się wrzuci musi powodować ze "Bełkot" gryzie w desperacji? Nawet mi się już tu nie chce nic wrzucać.... Jak mod nie zrobi z tym porządku to ostatni mój tydzień na tym forum gdzie byle troll, który nawet po polsku się wysłowić nie potrafi, tylko zamieszanie robi
Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.

Amen.

bardzo dobrze bo jak o falach sie nie ma pojecia i geometrii rynku jak i pewnych schematach język nie potrzebny wystarczy wykresy ktore sie sprawdzają :) i pod ktore sie gra :) i obserwacja rynku nie tylko walutowego i volum a reszta to gleboko w--- a tutaj taka odskocznia trochę kabareciarzy po oglądać bo jak sie dobrze radzi i pisze to sie słyszy ze pracujesz dla jakiegos maklera :lol:

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Siema. Dla mnie dobry moment na L na edku
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

tomek123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tomek123 »

Witam, skąd takie osłabienie na euro i takie umocnienie funta ?

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

kabel testuje nową podłoge? : )

https://www.tradingview.com/x/sF2T78Xh/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

czy tylko mi sie zagralo pod lamana 5te gdy wszyscy widzieli ta 5te wyżej a nawet na 11300 czy prócz mnie i jeden kolegi co tez napisal podobnie ze wszyscy widza ta 5 ze moga cos innego wywinąć itd

-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:04 --

Jest pierwsza prywatyzacja rządu Aleksisa 14 regionalnych lotnisk kupi niemiecki Fraport. Za 1,23 mld EUR

nas już wykupili w większej części czas na Grecję

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Nowy123 pisze:
anturo pisze:
atlanticos pisze:czy tu naprawdę nie ma moderatora i każdy wykres który się wrzuci musi powodować ze "Bełkot" gryzie w desperacji? Nawet mi się już tu nie chce nic wrzucać.... Jak mod nie zrobi z tym porządku to ostatni mój tydzień na tym forum gdzie byle troll, który nawet po polsku się wysłowić nie potrafi, tylko zamieszanie robi
Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.

Amen.

bardzo dobrze bo jak o falach sie nie ma pojecia i geometrii rynku jak i pewnych schematach język nie potrzebny wystarczy wykresy ktore sie sprawdzają :) i pod ktore sie gra :) i obserwacja rynku nie tylko walutowego i volum a reszta to gleboko w--- a tutaj taka odskocznia trochę kabareciarzy po oglądać bo jak sie dobrze radzi i pisze to sie słyszy ze pracujesz dla jakiegos maklera :lol:
cześć Nowy,
nieomylność prowadzi do "piekła" ?
kazdy chce mieć racje! a tu wystarczy zarabiac tylko!!
nie obrzucajcie sie nawzajem ....
:(

Kisiel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kisiel »

Nowy123 pisze:czy tylko mi sie zagralo pod lamana 5te gdy wszyscy widzieli ta 5te wyżej a nawet na 11300 czy prócz mnie i jeden kolegi co tez napisal podobnie ze wszyscy widza ta 5 ze moga cos innego wywinąć itd

-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:04 --

Jest pierwsza prywatyzacja rządu Aleksisa 14 regionalnych lotnisk kupi niemiecki Fraport. Za 1,23 mld EUR

nas już wykupili w większej części czas na Grecję

Nowy to jak widzisz Dax teraz, ja Ciebie czytam i podziwiam :D

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

to co na kablu chyba wrocimy do range;a bo dollar cos nie wyglada jakby zartował z tymi wzrostami...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Tomasz196407 pisze:[

Amen.[/quote]

:[/quote]
cześć Nowy,
nieomylność prowadzi do "piekła" ?
kazdy chce mieć racje! a tu wystarczy zarabiac tylko!!
nie obrzucajcie sie nawzajem ....
:([/quote]

nie jestem nie omylny wazne by ich bylo jak najmniej :) i systematyczne mala lyzecza a stale :)

-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:25 --

jeszcze czas podany ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany