co do edka to chyba uklepał on w koncu dno i pora na wzrosty trzeba troszke szortów wyciąć
sl pod dołkiem cel może nawet 1.1220 w 1-2 dni hmm... ?
anturo pisze:Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.atlanticos pisze:czy tu naprawdę nie ma moderatora i każdy wykres który się wrzuci musi powodować ze "Bełkot" gryzie w desperacji? Nawet mi się już tu nie chce nic wrzucać.... Jak mod nie zrobi z tym porządku to ostatni mój tydzień na tym forum gdzie byle troll, który nawet po polsku się wysłowić nie potrafi, tylko zamieszanie robi
Amen.
cześć Nowy,Nowy123 pisze:anturo pisze:Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.atlanticos pisze:czy tu naprawdę nie ma moderatora i każdy wykres który się wrzuci musi powodować ze "Bełkot" gryzie w desperacji? Nawet mi się już tu nie chce nic wrzucać.... Jak mod nie zrobi z tym porządku to ostatni mój tydzień na tym forum gdzie byle troll, który nawet po polsku się wysłowić nie potrafi, tylko zamieszanie robi
Amen.
bardzo dobrze bo jak o falach sie nie ma pojecia i geometrii rynku jak i pewnych schematach język nie potrzebny wystarczy wykresy ktore sie sprawdzająi pod ktore sie gra
i obserwacja rynku nie tylko walutowego i volum a reszta to gleboko w--- a tutaj taka odskocznia trochę kabareciarzy po oglądać bo jak sie dobrze radzi i pisze to sie słyszy ze pracujesz dla jakiegos maklera
Nowy123 pisze:czy tylko mi sie zagralo pod lamana 5te gdy wszyscy widzieli ta 5te wyżej a nawet na 11300 czy prócz mnie i jeden kolegi co tez napisal podobnie ze wszyscy widza ta 5 ze moga cos innego wywinąć itd
-- Dodano: wt 18-08-2015, 15:04 --
Jest pierwsza prywatyzacja rządu Aleksisa 14 regionalnych lotnisk kupi niemiecki Fraport. Za 1,23 mld EUR
nas już wykupili w większej części czas na Grecję
Dodaj kolegę do "ignora" i tyle. Ja tak zrobiłem. Ponieważ nie jestem, w stanie zweryfikować jego skill'a, bo nie umiem się przebić, przez język którego używa.Tomasz196407 pisze:[