mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
-
- Gaduła
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Nie uwzgkędnią ci,to nie ich wina podobno 

Mam prawie półtoragodzinną lukę na wykresach z dnia dzisiejszego ( od godz. 3:03 do 4:28).
1) Czy też tak macie ?
2) Czy mForex ma w zwyczaju uzupełnianie luk w danych po awariach ? ( w dobrym tonie by było, aby mForex się tu wypowiedział)
1) Czy też tak macie ?
2) Czy mForex ma w zwyczaju uzupełnianie luk w danych po awariach ? ( w dobrym tonie by było, aby mForex się tu wypowiedział)
Patrzę na EUR/USD (konto real) i nie widzę z nocy żadnej luki. Może już została uzupełniona, odśwież wykres (klik prawym
odśwież) - może już to skorygowano.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Na EURUSD rzeczywiście uzupełnili lukę.
Na pozostałych walorach, nawet tych w popularnych (GBPUSD, EURJPY, USDJPY, indeksy itd.) luki ciągle są
Edit: coś się jednak dzieje. Na GBPUSD dane zostały także uzupełnione. Czekam na kolejne
Na pozostałych walorach, nawet tych w popularnych (GBPUSD, EURJPY, USDJPY, indeksy itd.) luki ciągle są

Edit: coś się jednak dzieje. Na GBPUSD dane zostały także uzupełnione. Czekam na kolejne

Jak dla mnie to w nocy zrobili wałek
akurat obserwowałem kangura i chciałem długą zamknąć - ewentualnie sl zacisnąć
o 3.02 jest notowana ostatnia minutówka
mogłem tylko na tms-ie i stooqu obserwować jak kurs leci a mi debet rośnie
jutro mam zamiar reklamację napisać,
niestety domyślam się że nie rozpatrzą jej dla mnie pozytywnie - qqqqrwa co za kpina .
akurat obserwowałem kangura i chciałem długą zamknąć - ewentualnie sl zacisnąć
o 3.02 jest notowana ostatnia minutówka
mogłem tylko na tms-ie i stooqu obserwować jak kurs leci a mi debet rośnie
jutro mam zamiar reklamację napisać,
niestety domyślam się że nie rozpatrzą jej dla mnie pozytywnie - qqqqrwa co za kpina .
Nie ma co dramatyzować, bo jeśli wina leżała po ich stronie (lub dostawcy kwotowań) to w takich sytuacjach zazwyczaj brokerzy reklamacje uznają bez najmniejszego problemu. Zgłoś i daj znać jak poszło. Awarie zdarzają się wszędzie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Uznają? Dobry żart. To po 15 stycznia też uznają?raposo pisze:Nie ma co dramatyzować, bo jeśli wina leżała po ich stronie (lub dostawcy kwotowań) to w takich sytuacjach zazwyczaj brokerzy reklamacje uznają bez najmniejszego problemu. Zgłoś i daj znać jak poszło. Awarie zdarzają się wszędzie.
Mówisz o zupełnie innym i w dodatku skrajnym przypadku.Mirandola pisze:Uznają? Dobry żart. To po 15 stycznia też uznają?raposo pisze:Nie ma co dramatyzować, bo jeśli wina leżała po ich stronie (lub dostawcy kwotowań) to w takich sytuacjach zazwyczaj brokerzy reklamacje uznają bez najmniejszego problemu. Zgłoś i daj znać jak poszło. Awarie zdarzają się wszędzie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Alior Bank takich reklamacji nie uznajeraposo pisze:Nie ma co dramatyzować, bo jeśli wina leżała po ich stronie (lub dostawcy kwotowań) to w takich sytuacjach zazwyczaj brokerzy reklamacje uznają bez najmniejszego problemu. Zgłoś i daj znać jak poszło. Awarie zdarzają się wszędzie.