może i się zgadza, choć usiaki dzisiaj mogą pocisnąć w dół - na sapinie pojawia się często poziom 2050 a to kawałek drogi więc i dax może pocisnąć w dółNowy123 pisze:EUR - DAX
DayTrading: Piątek 14.08.2015
Re: DayTrading: Piątek 14.08.2015
... wyluzuj Zuza warkocze ...
to nie jest mój wykresNowy123 pisze: a czemu nie bierzesz pod uwagę łamanej 5tk
osobiście średnio wierzę w te 1.13, za dużo osób już to chyba widzi, zresztą zależy jeszcze jakie dane dziś będą..

cos to wszyscy widza
ta w5 gdzie nie patrze na blogi fora co do fal pewnie big boy cos pokombinuja z ta 5 tka 
-- Dodano: pt 14-08-2015, 14:52 --

-- Dodano: pt 14-08-2015, 15:00 --
moga moga
czy powalcza o tygodnowke zobaczymy
wasparcie 2050 odbijaj jak bumerang ale luka na 2040 nie zamknięta
wiec zgoda korelacja DAX - EUR na sesji USA moze nie zadziałać ja na sesji UE
na dax wsparcie bronia racja jak sp500 zechca znow w dol to dax wsparcie zlamia czy to na sesji UE czy juz na USA

-- Dodano: pt 14-08-2015, 14:52 --
ahahah wlasnie to napisalem odnosnie ze wszyscy to widzaoka pisze:to nie jest mój wykresNowy123 pisze: a czemu nie bierzesz pod uwagę łamanej 5tk
osobiście średnio wierzę w te 1.13, za dużo osób już to chyba widzi, zresztą zależy jeszcze jakie dane dziś będą..

-- Dodano: pt 14-08-2015, 15:00 --
flogopit2 pisze:może i się zgadza, choć usiaki dzisiaj mogą pocisnąć w dół - na sapinie pojawia się często poziom 2050 a to kawałek drogi więc i dax może pocisnąć w dółNowy123 pisze:EUR - DAX
moga moga
czy powalcza o tygodnowke zobaczymy
wasparcie 2050 odbijaj jak bumerang ale luka na 2040 nie zamknięta
wiec zgoda korelacja DAX - EUR na sesji USA moze nie zadziałać ja na sesji UE
na dax wsparcie bronia racja jak sp500 zechca znow w dol to dax wsparcie zlamia czy to na sesji UE czy juz na USA
Hmm.... meczy mnie na tej ropie strasznieshogomad pisze:L ? Bo tak zapuścili tego żurawia, żeby kanał spadkowy był w miare symnetryczny ? Ponizej 42,50 jest taki silny popyt już, że wróci wszystko do normy ?highend pisze:ale akcja na ropie ! .... już mi to czymś pachnie.
dobrej nocki
...wcześniej takie zjazdy na ropie powodowały pozostanie na "nowych" obniżonych poziomach.

Cosik rosnie wiec... uwaga z eskami

Zeby nie bylo jak Rafcyk...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
edek tp 1 z Gara zaliczony
czy będą chcieli zaliczyć tp 2 to się okaże 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja licze że edek zaraz poprawi szczyt powyzej 1.12
a kabel 1.57
dax i sp oczywiscie jeszcze w dół jeszcze jest miejsce na bezpieczny spadek tak to widzę
highend zostaw tą ropę skoro leci to poleci jeszcze hoho, dołek z 2008 na bank robiją czy przed tym wieksza korekte zobaczymy to nie wiem być moze nie

dax i sp oczywiscie jeszcze w dół jeszcze jest miejsce na bezpieczny spadek tak to widzę
highend zostaw tą ropę skoro leci to poleci jeszcze hoho, dołek z 2008 na bank robiją czy przed tym wieksza korekte zobaczymy to nie wiem być moze nie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

edek musi wybić wczorajszy szczyt.. na razie jest.... w konsoli! Dopiero wówczas nadany zostanie kierunek.lukpiasek pisze: highend zostaw tą ropę skoro leci to poleci jeszcze hoho, dołek z 2008 na bank robiją czy przed tym wieksza korekte zobaczymy to nie wiem być moze nie
ropa... ropa jest arcyciekawa i.... no kurde.. 41.30 mi też na jednym odmierzeniu wyszło i pyknęli to w nocy...
podobnie LOW pyknęli nocą na złocie pare tygodni temu... nadal wierzycie, że złoto spadnie poniżej 1000?

Trend zmienia się nocą

Zobaczymy... Ropa za dużo pola do spadków juz nie ma... no bo co za różnica czy będzie 41 czy 37.... raptem $4, a spadliśmy z 60-ciu ostatnio.....
- uciekinier
- Pasjonat
aha..... musi oczywiściehighend pisze:
edek musi wybić wczorajszy szczyt.. na razie jest.... w konsoli! Dopiero wówczas nadany zostanie kierunek.

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
musi aby mógł iść wyżej.... inaczej będzie w dół...uciekinier pisze: aha..... musi oczywiście![]()
![]()

tak ciężko zrozumieć co miałem na myśli?
tymczasem wyznaczyłem sobie szczyt na USD/TRY którego jestem na 95% pewien..... ;D
chce ktoś znać? Informacja warta miliony...

- nowy joker
- Pasjonat
No dawaj trynkiewicza