DayTrading: Czwartek 13.08.2015
Re: DayTrading: Czwartek 13.08.2015
ba nawet 10500 albo 10400 zrobi w ciagu kilku sesji to co teraz to tylko korekta wedlug mnie
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Niektorzy go widzieli na 10500/10400nowy joker pisze:Niektórzy już daxa widzieli na 10800 a to daxik up leci co do kabla to narazie nie mam koncepcji za wcześnie na S
jedno wczorajsze odbicie zdechłego kota na dax jeszcze powrotu do hossy nie czyni , wypadało by stestować dołek co by byczki nieco portki pomoczyli 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- nowy joker
- Pasjonat
Już nie ma kto tego daxa pchać
niedzwiadki bronią górki z rana nawet mamy teraz podwójny szczyt na m1 to powinna byc jakas szybka akcja w dół do 11050

Co do dolka jesetm ZA. Na retescie dobiore L i bede czekal na odbicie po Gartley pattern. Jak wczoraj pisalem geometria AB=CD wczoraj juz zostala wyrobiona teraz retest i odbicie. Negacja bedzie zamkniecie sie dziennej swieczki ponizej ukladu czyli okolice 10800.lukpiasek pisze:jedno wczorajsze odbicie zdechłego kota na dax jeszcze powrotu do hossy nie czyni , wypadało by stestować dołek co by byczki nieco portki pomoczyli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dawać tego uJka w dół, nie chce mi się czekać do 14:00

Wczoraj pisałeś coś o dobieraniu kawy na L , radzę uważać z tym wzrostem bo od jakiegoś czasu jest duża korelacja z realem a ten jest wyjątkowo słaby . Ja gram shighend pisze:wrzucam wczorajszy DAX.jen-yy pisze:Na dax jedziemy powoli w dół 10400 czeka.
Jak ktoś uważa, że moje fibo jest bez sensu to niech zobaczy poniżej, oraz porówna z aktualnym wykresem. Mocno się zdziwiSzczególnie miejsce gdzie dax odbił na dól
Przy 10800 będę szukał L
a do zgarniecia jeszcze 200 pkt.. z 11000 na 10800
coś dziwny ten gar u Ciebie - wg mnie on już się prawidłowo wypełnił, podobnie jak w innych analizach ogólnodostępnych (sprawdź np. tradigview) i teraz jest próba z zakupami i stopem poniżej x. U Ciebie ostatni punkt ma się dopiero zrealizować.Mehow87 pisze:Co do dolka jesetm ZA. Na retescie dobiore L i bede czekal na odbicie po Gartley pattern. Jak wczoraj pisalem geometria AB=CD wczoraj juz zostala wyrobiona teraz retest i odbicie. Negacja bedzie zamkniecie sie dziennej swieczki ponizej ukladu czyli okolice 10800.lukpiasek pisze:jedno wczorajsze odbicie zdechłego kota na dax jeszcze powrotu do hossy nie czyni , wypadało by stestować dołek co by byczki nieco portki pomoczyli
Co do niższych tf to na m5 mamy np. shs czy jak kto woli orgr i po przekroczeniu dzisiejszego szczutu czyli parę pipek mamy już wolną drogę do zamknięcia tej większj luki, bo na zamknięcie tej u samej góry na razie bym nie liczył.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
DziękIrexex pisze: Wczoraj pisałeś coś o dobieraniu kawy na L , radzę uważać z tym wzrostem bo od jakiegoś czasu jest duża korelacja z realem a ten jest wyjątkowo słaby . Ja gram s

Myślałem o poziomie 127 - jako wybity opór. Może być teraz wsparciem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami