TsunamiPL pisze:zastapmnie pisze:pogrom na crossach z antypodów
Dobra nie mogę się powstrzymać. A kolega Kusus trzepie tam 200 zł swapu dziennie
A poważnie mówiąc właśnie wszedłem tam w l, przynajmniej na skalpa, a może i na swap

Hey. Tak.
Od 25 czerwca.
To są pozycje z zabezpieczeniem 5%, na około 1000 pipsów SL i są na plusie i brałem je 1.5 miesiąca temu.... więc nie wiem do czego pijesz.
Jutro dokładnie Ci napisze co kiedy brałem bo widzę, że zbiera Ci się na ironię oraz drwiny... na teraz Ci tylko napiszę, że mam 180 pipsów w plecy w sumie i jestem 12k do przodu więc nie wiem za bardzo z czym mi tu wyskakujesz chłopcze ;]
W październiku wrócimy do tych pozycji. To nie jest temat który powinien być rozstrząsany w DT więc nawet niepotrzebnie o m mówiłem no ale jak zwykle są wyrostki które nie mogą obok tego przejść obojętnie bo im się wazelina kończy... miłego dnia.
-- Dodano: wt 11-08-2015, 23:50 --
highend pisze:ale popieprzyli zaś tym dolarem

no zobaczymy,
Ropa zrobiła niższy dołek niż poniedziałkowy... to niedobrze.... ALE - nadal nie zeszła niżej niż była... na poprzednim low.
-- Dodano: 11 sie 2015, 15:50 --
pogrom na crossach z antypodów
Dobra nie mogę się powstrzymać. A kolega Kusus trzepie tam 200 zł swapu dziennie

:
pewnie się upił flaszką ode mnie...
pewnie napisze, że go wywaliło "na BE" jak znam życie
Idea jest IMHO dobra... że aud i nzd w górę.... ale..... nie tak hop siup

1. Za flaszkę dziękuję, doszła
2. Nie wywaliło na BE... albo wywali mnie na SL 5% albo zarobie na tym grube siano.... do jednego i do drugiego jeszcze bardzo daleka droga.
Nie jestem już daytraderem z racji braku czasu ponieważ przebywam na kontrakcie o czym pisałem 3 razy w czerwcu a także pisałem o tym czym się sugerowałem zajmując pozycje z których kolega któremu skończyła się maść na ból dupy spienił się dzisiaj jak pies - wyjaśnienie powyżej ... no ale co tu pisać skoro wrzuca 1000 zł, traci 50% depo i myśli, że wszyscy inwestorzy na świecie bankrutują bo on stracił bądź zarobił połowe kapitału bo mu pykły dane na pół ekranu w 30 minut

- i wyrywa z kontekstu wyrwane zdania myśląc, że nie wiem... skoro on nie rozpoznaje co to jest trend długoterminowy to ja pewnie też nie?.... Onet! ale trzeba poczekać jeszcze do września. Zacznie się szkoła i w końcu zrobi się tu luźniej. Miłych wakacji.