Powoli ubierają w elki i powolutku schodzimy coraz niżej.lukpiasek pisze:nie daje mi spokoju edek czemu nie wybił jeszcze dołka ?
DayTrading: Piątek 07.08.2015
Re: DayTrading: Piątek 07.08.2015
The only way is up
może będzie zwrot akcji i lampa w góręlukpiasek pisze:nie daje mi spokoju edek czemu nie wybił jeszcze dołka ?
Siemano Kusus.
Trzeba było nie życzyć sobie likieru na bazie ptasiego mleka, tylko pół basa czystej, to byś już flaszkę na pewno miał
Kilka lat temu zamawiałem różne whisky (wtedy u nas trudno dostępne) z UK, czas realizacji do tygodnia czasu...
Podam linka, może komuś się przyda: https://www.thewhiskyexchange.com/
Kusus, rozciągnij Fibo i DSWS to ci wyjdzie kiedy butla do ciebie zawita, na razie chyba ugrzęzła w konsoli
Trzeba było nie życzyć sobie likieru na bazie ptasiego mleka, tylko pół basa czystej, to byś już flaszkę na pewno miał

Kilka lat temu zamawiałem różne whisky (wtedy u nas trudno dostępne) z UK, czas realizacji do tygodnia czasu...
Kusus, rozciągnij Fibo i DSWS to ci wyjdzie kiedy butla do ciebie zawita, na razie chyba ugrzęzła w konsoli
Już załatwione.Kusus pisze: I jak interwencja ?:)
-- Dodano: 07 sie 2015, 15:02 --
Very funny. Ha ha, pęknę ze śmiechu.c.ajto pisze: Kusus, rozciągnij Fibo i DSWS to ci wyjdzie kiedy butla do ciebie zawita, na razie chyba ugrzęzła w konsoli
Obaj siebie warci

Btw. Przypomnij sobie o kawie jak pisaliśmy Cajto. Popatrz na kawę co robi od kiedy pisałem, żeby kupować.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
bo ta butla jest na 423 fibo a dopiero kurier dojechal do 261... teraz sie musi cofnac do 161 bo zgubil droge i dopiero ruszy dalejc.ajto pisze:S

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Możliwe, że tak właśnie jest.atlanticos pisze: bo ta butla jest na 423 fibo a dopiero kurier dojechal do 261... teraz sie musi cofnac do 161 bo zgubil droge i dopiero ruszy dalej
Dobra - niech Kusus napisze jak butlę dostanie.
Tymczasem ja będę czekał na butlę Żaby (właśnie przypomnij o co się założyliśmy bo pamiętam tylko, że edek miał być 1.04 - wygrywasz lub 1.20 - ja wygrywam

-- Dodano: 07 sie 2015, 15:10 --
Żaba + Kusus + Cajto = Trójca... tzw. Loża Szyderców

Ale spoko

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie żartuj - "co robi"highend pisze:
Btw. Przypomnij sobie o kawie jak pisaliśmy Cajto. Popatrz na kawę co robi od kiedy pisałem, żeby kupować.

W czasie kiedy to pisałeś kawa była po ok 122/3, teraz jest po 126/7... do twojego targetu na 150/60 jeszcze droga daleka.
Mi to jest koło pióra gdzie ona zawędruje (nie gram na tym), wrzuciłem swoją analize i tyle, ale jak rozumiem ty masz L z tych poziomów z TP wymienionym powyżej.
dlaczego USDPLN spada?? ktoś moze mnie oświecić?
Niezła ta strona. Mają whiskey za 5000 funtówc.ajto pisze:Siemano Kusus.
Trzeba było nie życzyć sobie likieru na bazie ptasiego mleka, tylko pół basa czystej, to byś już flaszkę na pewno miał![]()

Żal byłoby wypić

The only way is up
bo edek rośnie.oiro pisze:dlaczego USDPLN spada?? ktoś moze mnie oświecić?
bo Dolar się w tej chwili osłabia.
bo następuje Mała korekta