Forex.ee
Re: Forex.ee
Odzywka jak z przedszkola, tego się spodziewałem
miłego dnia i więcej szacunku do innych ci życzę, pozdrawiam

-
- Pasjonat
Drogi Kolego z zajebistym doświadczeniem. Czy ktoś Ciebie pytał o zdanie. Kolega zwrócił sie do Forex.ee z zapytaniem a następnie napisał komentarz po uzyskaniu debilnej odpowiedzi. Czy Ty pracujesz dla tego brokera ? Jeżeli nie to nie udzielaj swoich porad za niego.Sanczez pisze:Odzywka jak z przedszkola, tego się spodziewałemmiłego dnia i więcej szacunku do innych ci życzę, pozdrawiam
Odnosnie szacunku do innych----patrz do inwestorów-- to masz rację. Forex.ee powinien mieć więcej szacunku i nie wypisywac takich bzdur o jakimś dogadywaniu. Albo podporządkują się decyzji KNF albo nie. Nie ma mowy tu o jakiś szemranym dogadywaniu. Dogadywaniu się w jakim zakresie? Dzwigni ?

No i kolejna osoba pozwala sobie nazwać mnie ironicznie "doświadczonym" jak by miało to coś do rzeczy... Odpowiedź dostał konkretną: warunki transakcyjne są na stronie. Chcesz rozmawiać o indywidualnych? Załóż konto i kontaktuj się w tej sprawie.
Konkretna i zapewne jedyna odpowiedź jakiej mógł udzielić gość po drugiej stronie wypowiadając się oficjalnie, nie mam pojęcia z czego robicie problem, mi by nawet do głowy nie przyszło mieć do kogokolwiek o to pretensje
Tak, oczywiście, pracuje dla tego brokera, przecież jak się z kimś nie zgadzam tak musi być
Konkretna i zapewne jedyna odpowiedź jakiej mógł udzielić gość po drugiej stronie wypowiadając się oficjalnie, nie mam pojęcia z czego robicie problem, mi by nawet do głowy nie przyszło mieć do kogokolwiek o to pretensje

Tak, oczywiście, pracuje dla tego brokera, przecież jak się z kimś nie zgadzam tak musi być

Wszystkie aktualne warunki transakcyjne podane są na naszej stronie internetowej https://www.forex.ee/pl_PL/trading/#tradingConditions
Jeśli w tej kwestii pojawiają się jakiekolwiek uwagi czy indywidualne potrzeby to wystarczy skontaktować się z naszym działem obsługi do czego serdecznie zapraszamy.
Jeśli w tej kwestii pojawiają się jakiekolwiek uwagi czy indywidualne potrzeby to wystarczy skontaktować się z naszym działem obsługi do czego serdecznie zapraszamy.
Forex.ee - Nowoczesna technologia, europejska jakość, konta ECN/STP, rachunki już od 100 USD, mikroloty, dźwignia do 1:500.
- bartek1916
- Pasjonat
Jak dla mnie broker wyglada przyzwoicie. na stronie w jezyku polskim maja rozpisane wyzsze dzwignie czarno na bialym wiec rozumiem, ze mozna z tego korzystac. Moze nie chca publicznie o tym poprostu pisac i wystarczy pgoadac na czacie
wyjaśniłem to ostatecznie na czacie i na razie dla klientów z Polski jest 1 : 500
i jeszcze się okazało że mają błąd na stronie gdzie w języku Angielskim min Lot dla kont ECN pokazuje 0,01 a w języku Polskim 0,1 lota - odpisali ze to jest błąd i muszą to poprawić
Są regulowani wyłącznie przez Ministerstwo Gospodarki w Estonii.
Forex.ee na czacie do mnie :
Welcome to ForexEE.com How may I help you?
Ja zadałem pytanie do Forex.ee :
I welcome what is offered MAX. LEVER for Polish customers?
The leverage is the same for all customers.
There is no difference.
http://www.forex.ee/en_US/trading/#tradingConditions
Is there anything else I can help you with?
Polish "FSA" - the financial supervision commission - issued a rule that for Polish customers maximum leverage must be 1: 100. Do you guys are using to make this recipe?
At this stage the company does not set any limitations.
We are unable to provide you with more information about that.
You can open an account and set the leverage of 1:500
Ja do Forex.ee :
ok
whether it is offered with you to help in Polish language
Do you mean whether support in Polish is available?
Ja do Forex.ee :
yes
Support is only available in English and Russian.
The website is available in Polish.
ECN accounts on the English minute flight is 0.01 and Polish language shows min Lot 0 .1 - is this correct?
It's a mistake, the minimum lot is 0,01
Thank you for your attention.
Ja do Forex.ee :
ok super
Ja do Forex.ee :
thanks for the help
greetings
i jeszcze się okazało że mają błąd na stronie gdzie w języku Angielskim min Lot dla kont ECN pokazuje 0,01 a w języku Polskim 0,1 lota - odpisali ze to jest błąd i muszą to poprawić
Są regulowani wyłącznie przez Ministerstwo Gospodarki w Estonii.
Welcome to ForexEE.com How may I help you?
I welcome what is offered MAX. LEVER for Polish customers?
The leverage is the same for all customers.
There is no difference.
http://www.forex.ee/en_US/trading/#tradingConditions
Polish "FSA" - the financial supervision commission - issued a rule that for Polish customers maximum leverage must be 1: 100. Do you guys are using to make this recipe?
At this stage the company does not set any limitations.
We are unable to provide you with more information about that.
You can open an account and set the leverage of 1:500
Ja do Forex.ee :
ok
whether it is offered with you to help in Polish language
Do you mean whether support in Polish is available?
Ja do Forex.ee :
yes
Support is only available in English and Russian.
The website is available in Polish.
ECN accounts on the English minute flight is 0.01 and Polish language shows min Lot 0 .1 - is this correct?
It's a mistake, the minimum lot is 0,01
Thank you for your attention.
Ja do Forex.ee :
ok super
Ja do Forex.ee :
thanks for the help
greetings
- bartek1916
- Pasjonat
no i wiele juz wiadomo o co chodzi... jak dla mnie ten rachunek Crypto jest swietny. bardzo przyzwoite warunki a same instrumenty oparte o bitcoiny - fajnei sie na nich handluje. narazie maly testowy rachunek
Forex.ee prezentuje cotygodniowy Przegląd Forex
Forex.ee z dumą ogłasza, że od poniedziałku 17 sierpnia, dział analityczny naszej firmy rozpoczyna publikację cotygodniowego przeglądu rynku Forex.
Celem tych materiałów jest dostarczenie aktualnych informacji makroekonomicznych i ich wpływ na rynek walutowy.
Przeglądy będą publikowane na naszej stronie internetowej w dziale "Analizy" w każdy poniedziałek przed godziną 12:00 GMT.
W rezultacie, szeroki zakres materiałów analitycznych jest teraz dostępny dla klientów Forex.ee uwzględniający kalendarz ekonomiczny, codzienny i (od teraz) tygodniowy przegląd rynkowy, które pozwalają rozwijać swoje strategie transakcyjne korzystając z naszych narzędzi i wdrażanie wybranych metod handlu na naszych rachunkach inwestycyjnych.
Pragniemy również przypomnieć o aktualnych promocjach mających na celu obniżenie kosztów transakcyjnych:
• Wpłata 0% prowizji! Zasil swoje konto kartą kredytową / debetową, a my w pełni zrekompensujemy prowizję bankową. Będziemy również pokrywać prowizje zapłacone od depozytów przelewem bankowym do 3000 USD.
• Promocja "Hot Summer" jest nadal aktywna! Otwórz konto ECN w Forex.ee i handluj z tylko 1 USD prowizji do 31 sierpnia! Zapraszamy Algo-inwestorów, HFTs i klientów z różnymi strategiami aby sprawdzić nasze warunki transakcyjne, podczas gdy uzyskanie dostępu do płynności i najwęższych spreadów międzybankowych oferowane jest tylko przez / dla profesjonalnych uczestników rynku.
Miło nam będzie poznać Wasze sugestie i otrzymać opinie na temat świadczonych usług.
Zapraszamy do kontaktu z jednym z naszych przedstawicieli oraz skorzystania z indywidualnych konsultacji aby rozpocząć handel na profesjonalnych warunkach.
Twój Europejski Broker ECN
Forex.ee
Forex.ee z dumą ogłasza, że od poniedziałku 17 sierpnia, dział analityczny naszej firmy rozpoczyna publikację cotygodniowego przeglądu rynku Forex.
Celem tych materiałów jest dostarczenie aktualnych informacji makroekonomicznych i ich wpływ na rynek walutowy.
Przeglądy będą publikowane na naszej stronie internetowej w dziale "Analizy" w każdy poniedziałek przed godziną 12:00 GMT.
W rezultacie, szeroki zakres materiałów analitycznych jest teraz dostępny dla klientów Forex.ee uwzględniający kalendarz ekonomiczny, codzienny i (od teraz) tygodniowy przegląd rynkowy, które pozwalają rozwijać swoje strategie transakcyjne korzystając z naszych narzędzi i wdrażanie wybranych metod handlu na naszych rachunkach inwestycyjnych.
Pragniemy również przypomnieć o aktualnych promocjach mających na celu obniżenie kosztów transakcyjnych:
• Wpłata 0% prowizji! Zasil swoje konto kartą kredytową / debetową, a my w pełni zrekompensujemy prowizję bankową. Będziemy również pokrywać prowizje zapłacone od depozytów przelewem bankowym do 3000 USD.
• Promocja "Hot Summer" jest nadal aktywna! Otwórz konto ECN w Forex.ee i handluj z tylko 1 USD prowizji do 31 sierpnia! Zapraszamy Algo-inwestorów, HFTs i klientów z różnymi strategiami aby sprawdzić nasze warunki transakcyjne, podczas gdy uzyskanie dostępu do płynności i najwęższych spreadów międzybankowych oferowane jest tylko przez / dla profesjonalnych uczestników rynku.
Miło nam będzie poznać Wasze sugestie i otrzymać opinie na temat świadczonych usług.
Zapraszamy do kontaktu z jednym z naszych przedstawicieli oraz skorzystania z indywidualnych konsultacji aby rozpocząć handel na profesjonalnych warunkach.
Twój Europejski Broker ECN
Forex.ee
Forex.ee - Nowoczesna technologia, europejska jakość, konta ECN/STP, rachunki już od 100 USD, mikroloty, dźwignia do 1:500.
-
- Stały bywalec
Mysle nad rachunkiem u nich Crypto albo ECN Basic. Na razie mala kwota do przetestowania. Z tego co widze to przy krypto jest dzwignia 1:3 tak?
Hehe pamietam broka z przed kilku lat, miał na anglojęzycznych forach jedna ciekawą opinię 'scam' moze teraz sa true ecn z gwarancją depozyu 20k euro? Jaka jest gwarancja depozytu? Na słowo ?