Sensus Capital Markets

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Sensus Capital Markets

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Bardzo dziwna.

Skombinowałem jakiś wyciąg (10 zł), dałem do przetłumaczenia te 10 słów na krzyż (50 zł), ponownie wysłałem (15 zł) i czekam kolejny tydzień. Zapewne za parę dni sam będę musiał się przypomnieć i zapytać czy wszystko dostali oraz kiedy zrealizują moją wypłatę złożoną 4 tygodnie temu... :)
Oczywiście przelew też będzie płatny (15 EUR) ale o to już pretensji mieć nie mogę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

zbisow
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Sensus Capital Markets

Nieprzeczytany post autor: zbisow »

raposo pisze:Bardzo dziwna.

Skombinowałem jakiś wyciąg (10 zł), dałem do przetłumaczenia te 10 słów na krzyż (50 zł), ponownie wysłałem (15 zł) i czekam kolejny tydzień. Zapewne za parę dni sam będę musiał się przypomnieć i zapytać czy wszystko dostali oraz kiedy zrealizują moją wypłatę złożoną 4 tygodnie temu... :)
Oczywiście przelew też będzie płatny (15 EUR) ale o to już pretensji mieć nie mogę.

Oczywiście przelew też będzie płatny -jeśli będzie, tylko coś mi się wydaje ze będziesz miał problemy z odzyskaniem kasy , obym się mylił

ODPOWIEDZ