Miejsce do handlu...Warszawa
Re: Miejsce do handlu...Warszawa
dokładnie
- aniacfiszan
- Gaduła
Zależy dla kogo, dla mnie to praca po 6-10 godzin dziennie 5 dni w tygodniu, a nie skalpuje. Wszystko zależy od podejścia i od strategii, do tego cały czas poświęcony na forex to wbrew pozorom nie tylko sam handel, a wiele innych spraw wokół tego. Osobiście rozumiem, a sama jak pracuje czasem nawet nie odbiorę telefonu. Cisza też jest bardzo potrzebna inaczej ciężko o komfort i dobre warunki pracy.traderany pisze:Po co Ci miejsce, przecież trading to kilkadziesiąt minut dziennie...
sorry za dłuższą nieobecność - sprawy zawodowe skutecznie uprzykszyły mi życie w ostatnich tygodniach.
sebeek21 - dzięki za info, inicjatywa wygląda bardzo interesująco - niczym Obiady Czwartkowe
aniacfiszan - dzięki za głos w dyskusji, ubiegłaś mnie tą odpowiedzią
sama esencja.
Prawdopodobnie było to po prostu związane z moim własnym wyobrażeniem takiej przestrzeni - bez sprawdzenia/przetestowania się prawdopodobnie nie obędzie
Chyba, że wcześniej znajdę innego św. graala.
tymczasem pozdrawiam.
look
sebeek21 - dzięki za info, inicjatywa wygląda bardzo interesująco - niczym Obiady Czwartkowe

sebeek21 pisze:na Domaniewskiej 39 organizujemy w czwartki Trading Jam Session. Jak jesteś zainteresowany to znajdź na Facebooku
aniacfiszan - dzięki za głos w dyskusji, ubiegłaś mnie tą odpowiedzią

aniacfiszan pisze:Zależy dla kogo, dla mnie to praca po 6-10 godzin dziennie 5 dni w tygodniu, a nie skalpuje. Wszystko zależy od podejścia i od strategii, do tego cały czas poświęcony na forex to wbrew pozorom nie tylko sam handel, a wiele innych spraw wokół tego. Osobiście rozumiem, a sama jak pracuje czasem nawet nie odbiorę telefonu. Cisza też jest bardzo potrzebna inaczej ciężko o komfort i dobre warunki pracy.traderany pisze:Po co Ci miejsce, przecież trading to kilkadziesiąt minut dziennie...
Powiem szczerze - taki pomysł chodził mi po głowie zwłaszcza, że miejsca które sprawdzałem nie bardzo mi odpowiadały.SaxoPL pisze: Witam
Są miejsca coworking w wawie, problem w tym, że nie ma typowo na FX, to ty musiałbyś zebrać ludzi i razem wynająć takie miejsce, są to wąskie grona...
Prawdopodobnie było to po prostu związane z moim własnym wyobrażeniem takiej przestrzeni - bez sprawdzenia/przetestowania się prawdopodobnie nie obędzie

Chyba, że wcześniej znajdę innego św. graala.
tymczasem pozdrawiam.
look