Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
odnoszę wrażenie ze większość nie bardzo wie jak działa S/L , później maja pretensje
Zmieniła wam się dzisiaj dźwignia o godzinie 23:00 na 1:100 ?
U mnie samoczynnie zmieniło się na 1:100, pozamykało mi pozycję, po czym w gabinecie inwestora mogę sobie sam przestawić na 1:500?
Myślałem, że dopiero od 16 jest zmiana?
U mnie samoczynnie zmieniło się na 1:100, pozamykało mi pozycję, po czym w gabinecie inwestora mogę sobie sam przestawić na 1:500?
Informowali kiedy nastąpi zmiana:
http://www.admiralmarkets.pl/about-us/n ... j-polskiej
A że można sobie zmienić na 1:500 zapewne nic nie znaczy, bo takiej modyfikacji nikt nie zatwierdzi... (albo ją zaraz cofnie)
http://www.admiralmarkets.pl/about-us/n ... j-polskiej
A że można sobie zmienić na 1:500 zapewne nic nie znaczy, bo takiej modyfikacji nikt nie zatwierdzi... (albo ją zaraz cofnie)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mnie dziwi poślizg 14 pipsów. Szczególnie, że uderzyło w SL i od razu spadło. Szczególnie, że SL był na plus 4 pipsy ustawiony.Nie rozumiem zdziwienia?Nie żebym ich bronił ale tak to wygląda u wszystkich brokerów działających w modelu STP i ECN.
Później przychodzi czarny czwartek i wielki płacz, a nie tylko pretensje. Wybierałem admiral ze względu na to, że był brokerem MM. Od ECN trzymam się z daleka.odnoszę wrażenie ze większość nie bardzo wie jak działa S/L , później maja pretensje
Jeżeli nie dostałeś informacji o zmianie dźwigni - reklamuj. W innym przypadku po prostu dałeś ciałakupidyn pisze:Zmieniła wam się dzisiaj dźwignia o godzinie 23:00 na 1:100 ?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Reklamowałem rano, niedawno dostałem odpowiedź: błąd systemu, jeśli poniosłem z tego powodu jakieś straty, to reklamację trzeba złożyć na innego mejla.
Zaraz się za to zabiorę.
-- śr 15-07-2015, 23:43 --
nie mogę poprzedniego postu zedytować, więc tylko uściślę, że jak włączyłem rano platformę, to na kilku pozycjach powiększona została strata, a jedna pozycja została otwarta nie wiem przez kogo.
Czyli zamykając poprzedniego dnia platformę miałem zamknięte przez system wszystkie pozycje, a rano się okazało, że pozycje zostały w nocy ponownie otworzone i część złapała sl (i minus się powiększył w stosunku do pozycji zamkniętych samoczynnie poprzedniego dnia) a jedna pozycja dalej była w grze.
Napisałem reklamację i czekam na odpowiedź.
Zaraz się za to zabiorę.
-- śr 15-07-2015, 23:43 --
nie mogę poprzedniego postu zedytować, więc tylko uściślę, że jak włączyłem rano platformę, to na kilku pozycjach powiększona została strata, a jedna pozycja została otwarta nie wiem przez kogo.
Czyli zamykając poprzedniego dnia platformę miałem zamknięte przez system wszystkie pozycje, a rano się okazało, że pozycje zostały w nocy ponownie otworzone i część złapała sl (i minus się powiększył w stosunku do pozycji zamkniętych samoczynnie poprzedniego dnia) a jedna pozycja dalej była w grze.
Napisałem reklamację i czekam na odpowiedź.
Jak wygląda sytuacja z ujemnym saldem w Admiralu? Czy dają gwarancję czy nie? No i co jak się ma ujemne saldo, będą się upominać?
- św. Franciszek
- Stały bywalec
ktoś wie który broker oferuję teraz 1:500 z niskim spreadem?
Dla polskich klientów zgodnie z prawem żaden nie powinien mieć takiej oferty.św. Franciszek pisze:ktoś wie który broker oferuję teraz 1:500 z niskim spreadem?
-
- Gaduła
promocja ! i spready od 0, będziemy testować.
http://www.admiralmarkets.pl/about-us/n ... kalkulacje
http://www.admiralmarkets.pl/about-us/n ... kalkulacje