Reakacja wzrostowa? gdzie?highend pisze:no widzisz... i usd/pln w gorekarnak pisze:Słaba ta reakcja wzrostowa na porozumienie - wracamy do codzienności.heh...
DayTrading: Poniedziałek 13.07.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.07.2015
Pytanie za 100 punktow.ZbychuM pisze:Ostro
Pójdzie jeszcze jedno L do górny na Dax ?
Ciezko powiedziec, mozliwe jest wszystko.
Byc moze ale to juz jest chwilowy szczyt i czas na korekte.
Czy moga nas czyms pozytywnym w sprawie Grecji zaskoczyc?
Jezeli nie, to "Sell on good news".
Ja sobie ale chyba dzis odpuszcze.
Ja przygarnąłem ostatnią L-kę na M5 i to mi w sumie na dzisiaj wystarczy. Więc tak się tylko przyglądam 
myśle i myśle.... i wychodzi mi, że edek musi dolecieć do 1.21 - 1.22 (domknąć lukę), a potem może spadać nawet na 0.94 (albo rosnąć dalej
)..... cholera więcej nie będę myślał, bo łeb boli 
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
EDek na wsparciu ===> można brać L.
- fiesta_capone
- Stały bywalec

Serio ?. Przeciez ogloszenie kompromisu greckiego to nic innego jak dodruk EUR przez ECB.karnak pisze:EDek na wsparciu ===> można brać L.
Na razie to korzystanie z okazji i emocje. Po pierwsze Cipras musi teraz jakoś sprzedać ten cały cyrk swoim ludziom. Najpierw mówił, że nie zgodzi się na cięcia, a załatwił Grecji cięcia i wyprzedaż majątku. Może w Polsce ciemny lud by to kupił, ale nie wiem, czy u Greków to przejdzie. Na pewno będą się gimnastykować z mędrcami UE, żeby ludzie nie wiedzieli o co tak naprawdę chodzi w tym całym układzie. Dopiero wtedy będzie można włączyć drukarki. Jestem też ciekaw co powiedzą na to wszystko Hiszpanie, którym nie uśmiecha się zaciskanie pasa, a teraz będą musieli dołożyć się do Greków.fiesta_capone pisze:Serio ?. Przeciez ogloszenie kompromisu greckiego to nic innego jak dodruk EUR przez ECB.karnak pisze:EDek na wsparciu ===> można brać L.
highend pisze:myśle i myśle.... i wychodzi mi, że edek musi dolecieć do 1.21 - 1.22 (domknąć lukę), a potem może spadać nawet na 0.94 (albo rosnąć dalej)..... cholera więcej nie będę myślał, bo łeb boli
wiem ze to wbrew fundamentom, ale tez mi bardziej edek pasuje jakby mial odwiedzic 1.20 zanim zleci. Nawet po swieczkach MN to widac.
Teoretycznie 3-cia luka (w tym przypadku UK_100) może byc tez luką kontynuacji( pomiarową).
Praktycznie na wiekszosci rynków czesto bywa luką odwrócenia.
Praktycznie na wiekszosci rynków czesto bywa luką odwrócenia.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
rzeznik i dax idą jak po sznurku zgodnie z planem.
edek niby dodruk moze byc wiekszy ( a moze byc?) - przeciez na wakacje mial byc zmniejszony, nie pamietacie juz?

edek niby dodruk moze byc wiekszy ( a moze byc?) - przeciez na wakacje mial byc zmniejszony, nie pamietacie juz?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami