sorry za off top, ale dostał ktoś mejla z dm mbanku dziś?

pozdro,
Damfry pisze:Czy ktoś mi logicznie wytłumaczy, dla czego mając bankruta za drzwiami Euro tak dobrze się trzyma?
NIe spłacili się, nie dogadali i nie wiadomo czy się dogadają.... Kto tym rynkiem tak kręci?
Z czystej ciekawości, z czego ten nagły spadek dziś, bo aż mnie zainteresowało?Mariusz k pisze:Nie wiem czy tu ktoś gra na NIKKEI, ale ładnie zleciał od wczoraj, ponad 900 pkt. Z Zbierałem się do eSek od miesiąca i na tym się skończyło. Znając życie to japońce mogą to odrobić do końca tygodnia, jeśli kierunek odwrócą.
nie miały czasem na to wpływu dane z nocy ? słabeMariusz k pisze:Nie wiem czy tu ktoś gra na NIKKEI, ale ładnie zleciał od wczoraj, ponad 900 pkt. Z Zbierałem się do eSek od miesiąca i na tym się skończyło. Znając życie to japońce mogą to odrobić do końca tygodnia, jeśli kierunek odwrócą.
tym razem pójdzie UP, wiec zamykam longi kiwi dzisiajMat2314 pisze: Ciekaw jestem tylko, jak się dolar po minutkach dziś zachowa?
Gorzej, jak treść będzie taka, że mało kto myślał o czerwcu jako podwyżce i o wrześniu niewielu więcejhighend pisze:tym razem pójdzie UP, wiec zamykam longi kiwi dzisiajMat2314 pisze: Ciekaw jestem tylko, jak się dolar po minutkach dziś zachowa?