melpomena pisze:Dzięki, TGV2. Już skonsumowałamTGV2 pisze:![]()
.

melpomena pisze:Dzięki, TGV2. Już skonsumowałamTGV2 pisze:![]()
.
Mam nadzieję,ze pompują przed kolejnym weekendowym dramatem. Ale trzecia S luka to już by chyba było za bardzo oczywiste.Jones pisze:o kurde edek ma chęć luke domknąć ?
czy tak tylko blefuje
O której ropie pisałeś mówiąc o poziomie 51? Rozumiem, że o Crude?highend pisze:Co za dzien!![]()
Po takim marazmie....
Nie zadręczaj sie. Po takim zjeździe z takim impetem to wyglądało jak by na DAX dno się oberwało poniżej poziomu luki i zaczeła się panika. Jak to mówią "nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji"pik pisze:
Ale jestem wściekły na siebie, że nie zostawiłem Elki na 10 700.
jeżeli ma być analogicznie to powinni przebić high z piątkushogomad pisze:Mam nadzieję,ze pompują przed kolejnym weekendowym dramatem. Ale trzecia S luka to już by chyba było za bardzo oczywiste.Jones pisze:o kurde edek ma chęć luke domknąć ?
czy tak tylko blefuje
Shogo, możliwe jest rozwiązanie pomostowe - czyli utrzymanie ELA i "bezwarunkowy" szybki zastrzyk jescze w tym tygodniu - na czas dalszych negocjacji, czyli to, o co teraz wnosi Grecja. Prztyk w teutoński nosek.shogomad pisze:Mam nadzieję,ze pompują przed kolejnym weekendowym dramatem. Ale trzecia S luka to już by chyba było za bardzo oczywiste.
Cieszyłem się, że zamknąłem tą Elkę na 10 720 ;-) No nic, dzisiaj się pospieszyłem biorąc Elki z rana, a trzeba było poczekać i dowalić S po 15, albo potem spróbować El. Ważne, że obeszło się bez dużych strat, choć niedosyt zawsze pozostaje przy takich ruchach.shogomad pisze:
Nie zadręczaj sie. Po takim zjeździe z takim impetem to wyglądało jak by na DAX dno się oberwało poniżej poziomu luki i zaczeła się panika. Jak to mówią "nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji"