tak z ciekawości zapytam - jaka była dzisiaj przyczyna takiego zjazdu ? czy bez przyczyny? a jedynie AT i konieczność dotkniecia dolnej bandy (choć nie dotknęli jak widzę) w kanale H4pik pisze:Sytuacja na DAX wygląda całkiem ciekawie, zobaczymy co będzie do końca dzisiejszych kontraktów, ale jutro w końcu powinni iść w górę. Dalsze spadki, to już nie będzie korekta, ale początek jakiegoś większego kryzysu.Zolo pisze:No to może wystarczy tych ruchów. Jutro odbicia edka, surowców, indeksów giełdowych bym sobie życzył i co niektórym z Was:)
pytam bo niestety nie śledziłem dzisiaj, co się dzieje
-- Dodano: 07 lip 2015, 20:44 --
\ piątek, 10 lipca 2015.[/quote]
Nie jestem malkontentem ale gdy ktos nie ma pieniedzy na odpowiedni depozyt to nie powinien robic z siebie publicznie pajaca... Nawet jesli to byla tylko zabawa to po co obnosic sie z tym. Wszyscy ktorzy traktuja trading jako gre, zabawe lub "obstawianie", sa po prostu niepowazni i zwykle traca co widac na zalaczonym obrazku.
Nie jest wstydem chybic z inwestycja i stracic jakis procent depozytu ale notoryczne zerowanie konta - bez komentarza.
Osobiscie ciesze sie ze zmniejsza dzwignie do 1:100 bo to wylaczy z rynku ludzi nie nadajacych sie do tradingu. Ponadto zaangazuje wiecej srodkow na rynku fx. Minimalny depozyt aby nie ponosic zbyt duzego ryzyka to 10k pln, a sensowny moim zdaniem zeby cos zarabiac w miare przyzwoitego to minimum 50k+. Pisze to z wlasnego doswiadczenia.[/quote]
Dobrze Panie Poważny

a tak na poważnie, to nie obnosiłem się z tym - patrz na stopki innych - a jeżeli nawet była dyskusja, to raczej nie kierowana do Ciebie, a jedynie do 2 może 3 osób, które były znacznie kulturalniejsze niż Ty.
Co do kasy to również była założona pewna kwota z góry i dlaczego.
Panie Poważny już kasuję stopkę aby twe oczęta nie były rozpraszane i skupiły się na wykresach i na swoim odpowienim depozycie hehe.
Całuję stopki - twój notorycznie zerujący konto trader