highend pisze:Kiwi okolice 0.7 to było mocne wsparcie.
Nawet widziałem tam jakieś większe odreagowanie.
Rzeczywistość była bardziej brutalna.
Zatem imho lecimy na ten sufit by się od niego odbić

Tylko, że bardzo sceptycznie widzę to 0,7.

highend pisze:Kiwi okolice 0.7 to było mocne wsparcie.
Nawet widziałem tam jakieś większe odreagowanie.
Rzeczywistość była bardziej brutalna.
Zatem imho lecimy na ten sufit by się od niego odbić
Czyli wszystko zgodnie z zasadą "Prywatyzuj zyski, nacjonalizuj straty".Nowy123 pisze:http://independenttrader.pl/370,bail_in ... ankow.html
Nieprawdapik pisze:Jeżeli teraz się nie odbiją to polecą mocno w dół. A jutro pewnie zaczną od dużego plusa i znowu w dół.Mpapiez pisze:Sygnał na elkę był już tak czysty że szkoda gadaćflogopit2 pisze:jeżdzą po tym daxie jak po burej suce - pewnie konsola do jakiejkolwiek ważniejszej informacji ws Grecji, to puścili czyścioche.
Zejdą pewnie z 50 pipsów w dół jeszcze i od nowa do góry żeby namieszać.
Ja też mam Elki, bo zakładam, że nie mogą sobie pozwolić na zbliżenie się do lutowego minimum, ale na DAX lubią robić czystki także może być niebezpiecznie - otwarcie w jedną stronę i szybki zjazd w drugą to normalne na DAX.Mpapiez pisze:
Poubierałem się w elkę aż miło i mam nadzieje, że dojdą przynajmniej na zeszłotygodniowe szczyty.
Wyjście dołem niesie bardzo poważne konsekwencje. Jeżeli by się zbliżyli do 10000 i potem zeszli poniżej 10000 to rozpoczełaby się niezła panika na DAX'ie.
Też od 22 do 8 rano. Ten ostatni podjazd też mógł być czystką właśnie.pik pisze:Ja też mam Elki, bo zakładam, że nie mogą sobie pozwolić na zbliżenie się do lutowego minimum, ale na DAX lubią robić czystki także może być niebezpiecznie - otwarcie w jedną stronę i szybki zjazd w drugą to normalne na DAX.Mpapiez pisze:
Poubierałem się w elkę aż miło i mam nadzieje, że dojdą przynajmniej na zeszłotygodniowe szczyty.
Wyjście dołem niesie bardzo poważne konsekwencje. Jeżeli by się zbliżyli do 10000 i potem zeszli poniżej 10000 to rozpoczełaby się niezła panika na DAX'ie.
U Ciebie DAX jest otwarty 24h na dobę? Ja w XTB mam przerwę między 22 i 8