co Ci wróży szklana kula?karnak pisze:To co, dzisiaj dzień zwrotny?
DayTrading: Poniedziałek 06.07.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.07.2015
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
DAX, ciekawe miejsce do eSki...
Ps. To nie jest rekomendacja.
Ps. To nie jest rekomendacja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak dadzą spokój - ryzykujesz tylko kapitał, który włozyłes.Mpapiez pisze:Cześć, mam takie pytanko.flogopit2 pisze:Amerykańcy cisną bez pier.... do zamknięcia luk a dax tymczasem jak truchło, w związku z czyym widzę to tak:
Dax czeka na zamknięcie luk usa, po czym spada razem z nimi
Bo fxbook wskazuje że masz - 700 euro saldo.
Czy jak się logujesz do AM, masz -700 euro ? czy 0 i dadzą ci spokój ? Tak z czystej ciekawości.
przy logowaniu mam na minusie chyba 1250 ? a 700 wynika z tego, że jednak wypłaciłem 360 i zaczałem trejdy od nowa - później wstawie w stopkę link, a na razie zostawię, bo to -99% fajnie wygląda

... wyluzuj Zuza warkocze ...
pisał ktoś wcześniej o parach PLN, wbrew fundamentom, technicznie znajdujemy się w ciekawym miejscu, w średnim terminie CHFPLN i USDPLN jeśli przebijemy LT możemy mieć większy zjazd na południe 

skąd masz takie informacje że dadzą spokój i tylko wpłaconym kapitałem ryzykujeszflogopit2 pisze:tak dadzą spokój - ryzykujesz tylko kapitał, który włozyłes.Mpapiez pisze:Cześć, mam takie pytanko.flogopit2 pisze:Amerykańcy cisną bez pier.... do zamknięcia luk a dax tymczasem jak truchło, w związku z czyym widzę to tak:
Dax czeka na zamknięcie luk usa, po czym spada razem z nimi
Bo fxbook wskazuje że masz - 700 euro saldo.
Czy jak się logujesz do AM, masz -700 euro ? czy 0 i dadzą ci spokój ? Tak z czystej ciekawości.
przy logowaniu mam na minusie chyba 1250 ? a 700 wynika z tego, że jednak wypłaciłem 360 i zaczałem trejdy od nowa - później wstawie w stopkę link, a na razie zostawię, bo to -99% fajnie wygląda
przeczytaj regulamin który akceptujesz
Algorytm strzyżenia owiec zadziałał niemal co do minutki ;-)
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p775029
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p775029
Tak swoją drogą, to chyba Grecja koniecznie chce się zapisać na kartach najnowszej historii. Jako pierwsi z uprzemysłowionych krajów nie oddali kasy do MFW, a hitem historii będą zdjęcia, jak wszyscy na ulicach cieszą się z bankructwa swojego kraju. Pewnie nawet 10% z nich nie wiedziało z czego się cieszą, ale zabawę mieli przednią. To na pewno nie ułatwi życia Merkel, która już bez tego musiała działać przeciwko swoim obywatelom. Teraz będzie miała ciężko wytłumaczyć, że musi zabrać Niemcom, żeby rzucić kasę "biednym" Grekom, którzy ledwo wiążą koniec z końcem, od imprezy do imprezy.
"Zabawne", że tak mały kraj, bez znaczenia gospodarczego w UE może tak namieszać.
"Zabawne", że tak mały kraj, bez znaczenia gospodarczego w UE może tak namieszać.
skąd masz takie informacje że dadzą spokój i tylko wpłaconym kapitałem ryzykujesz
przeczytaj regulamin który akceptujesz[/quote]
kolega Shogomad wczoraj już cytował regulamin AM - podobna sytuacja jest w xm, aaafx i jeszcze paru innych większych
Shogomad pisze
"Fragment maila jaki dostajemy od AM przy zakładaniu konta :
[...]Jako klient Admiral Markets AS, dokonujesz transakcji za naszym pośrednictwem akceptując Client Agreement oraz Client Assets Maintenance Policy, które mogą być co pewien czas aktualizowane. Zalecana jest jedynie spekulacja pieniędzmi, które można utracic, jako że zawierane pozycje rynkowe mogą szybko okazać się stratne i bez podjęcia określonych decyzji inwestycyjnych w celu ograniczenia potencjalnych strat, kwota początkowego depozytu zabezpieczającego, który może byc wymagany do zdeponowanie w naszej firmie, stanowi ograniczenie potencjalnych strat. [...]
...czyli tylko zerowanie w AM, ale zanim sie zagra na taką luke lepiej poczytać ToU czy EULA takiego broka i mieć pewność co regulamin na ten temat. Ewentualnie na szybciora można zadzwonić do supportu, ale umowa ważniejsza imho (support czasem nie jest kompetentny
)
przeczytaj regulamin który akceptujesz[/quote]
kolega Shogomad wczoraj już cytował regulamin AM - podobna sytuacja jest w xm, aaafx i jeszcze paru innych większych
Shogomad pisze
"Fragment maila jaki dostajemy od AM przy zakładaniu konta :
[...]Jako klient Admiral Markets AS, dokonujesz transakcji za naszym pośrednictwem akceptując Client Agreement oraz Client Assets Maintenance Policy, które mogą być co pewien czas aktualizowane. Zalecana jest jedynie spekulacja pieniędzmi, które można utracic, jako że zawierane pozycje rynkowe mogą szybko okazać się stratne i bez podjęcia określonych decyzji inwestycyjnych w celu ograniczenia potencjalnych strat, kwota początkowego depozytu zabezpieczającego, który może byc wymagany do zdeponowanie w naszej firmie, stanowi ograniczenie potencjalnych strat. [...]
...czyli tylko zerowanie w AM, ale zanim sie zagra na taką luke lepiej poczytać ToU czy EULA takiego broka i mieć pewność co regulamin na ten temat. Ewentualnie na szybciora można zadzwonić do supportu, ale umowa ważniejsza imho (support czasem nie jest kompetentny

... wyluzuj Zuza warkocze ...
A czy przypadkiem Islandia pare lat temu nie ogłosiła bankructwa? Wypieli się in interesy banków i wszelkich wierzycieli. Nikt z tego powodu nie umarł, kilka osób wsadzili za kryzys do więzienia, pozmieniali konstytucje by nie zadłużać się i dziś jest to kraj z dodatnim PKB.pik pisze:Tak swoją drogą, to chyba Grecja koniecznie chce się zapisać na kartach najnowszej historii. Jako pierwsi z uprzemysłowionych krajów nie oddali kasy do MFW, a hitem historii będą zdjęcia, jak wszyscy na ulicach cieszą się z bankructwa swojego kraju. Pewnie nawet 10% z nich nie wiedziało z czego się cieszą, ale zabawę mieli przednią. To na pewno nie ułatwi życia Merkel, która już bez tego musiała działać przeciwko swoim obywatelom. Teraz będzie miała ciężko wytłumaczyć, że musi zabrać Niemcom, żeby rzucić kasę "biednym" Grekom, którzy ledwo wiążą koniec z końcem, od imprezy do imprezy.
Także nic tylko bankrutować, przeżyć 3-4 lata ciężkiej inflacji i znowu sjesta przez 20 lat

Po dłuższym "przystanku" wybicie na DAXie, czy bawimy się w kotka i myszkę?