"Wbrew temu co pisałem" i wszystko w temacie , brak słów i żal klawiatury.highend pisze:Oj to zarobie.
Zostawiłem S na edku i L na złocie.
Wbrew temu co pisałem a propozycje złota ze się z wali na 1070.
Czyli prognoza z piątku trafnA:
Krosy z ddolcem w dół
Indeksy w dół
Złoto w górę
Sorry za błędy pisze z tel i mi słownik zmienia
DayTrading: Piątek 03.07.2015
- uciekinier
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 03.07.2015
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
czyli maksow w okolicach na 1.14 nie poprawia. Edek wraca do trendu glownego 

Jutro będzie posiedzenie co zrobić z LEA dla Grecji... Teraz EBC może mieć techniczny problem z pompowaniem kasy do bankruta i kraju który nie chce być w EU... To może mieć większy zapalnik jak te luki jeśli by odcięli ich od kasy... Nie wiem tylko jeszcze o której...pik pisze:Dobra Panowie, co jutro będzie na poczatku DAXa to juz wiadomo. Pytanie co przewidujecie później? Ja nastawiam się na domykanie luki. Wiec startuje z L 5 minut po otwarciu rynku.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

ciut ponadatlanticos pisze:luka na 100 pipsow w dol na edku
ujek -70
kangur -35
kabel -35

1,0986 ... ale numer grecy zrobili

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie wiadomo - wykres Żabci wszystko pokazuje - możemy się odbić od LT i wybić do góry jak w zeszłym tygodniu...Ali pisze:czyli maksow w okolicach na 1.14 nie poprawia. Edek wraca do trendu glownego
Swoją drogą luka na razie mniejsza jak ta poprzednia mimo że sprawa chyba gorzej się rypła z Grecją...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Plan na dzisiaj... około 23:30 jak się wypsztykają zamykam dwie s na ekdu i przestawiam na 2 elki. Rano będzie interwencja i bardzo możliwe, że znowu domkną lukę.
- roberttheus
- Maniak
człowieku sprawa się rypła co nie znaczy że już większość spaków na giełdach ma już w cenie wyjście grecji z ue. To już ostatnie podrygi sprzedających akcje i grających pod osłabienie euro pora się pozycjonować w drugą stronę 

windsurfing na falach trendu
Bo ja wiem, to tak wygląda z tym dolcem, że jeśli FED czegoś nie zrobi, to za 0,5 roku będziemy mogli pisać o sobie: "banda frajerów, ktora się w dolarowe longi nie zapakowała". 

Moj blad. Przepraszam.MR. D pisze:A gdzie ten mądrala co 1,15 widział. Frustrat na którego strata czasu chciał tylko ludziom nerwów napsuć.

Z goldem dziś się tylko droczylem.
Panowie bez poczucia humoru

Żałuję że nie zostawiłem S na dax.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami