Gratu!shogomad pisze:Ja już swoje na DAX zrobiłem dzisiaj![]()
![]()
![]()
Czas operacyjny 4 minuty![]()
![]()

W tej chwili nie widze jeszcze jakiegos wejscia na DAX
Gratu!shogomad pisze:Ja już swoje na DAX zrobiłem dzisiaj![]()
![]()
![]()
![]()
no na M15 wzwyż nic na razie nie widać - mieszają jak wczoraj....ale na M1 są normalne formacje i setupy, tylko troche szybciejLolo pisze:Gratu!shogomad pisze:Ja już swoje na DAX zrobiłem dzisiaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W tej chwili nie widze jeszcze jakiegos wejscia na DAX
highend pisze:1 lot w admiralu to nie tak dużo (dla DAX)
wkurza mnie to już, bo każdy brok ma inaczej (apropo daxa).
1 lot w admiralu to mniej więcej tyle samo co 0.01 lota w markets.com i 0.10 lota w mforex.
bez sensu.
kiedyś walnąłem przypadkiem 0.10 lota w markets.com (to tak jakby 10 lotów w admiralu) na daxie i... poleciało w moją stronę.![]()
![]()
Czy to nie zależy od rodzaju konta w Admiralu ? Na tych nowych UK i starym Admiral.Markets można tylko 1 lot otworzyć lub wielokrotność na DAX. Nie wiem jak to jest na Admiral.Prime.highend pisze:1 lot w admiralu to nie tak dużo (dla DAX)
wkurza mnie to już, bo każdy brok ma inaczej (apropo daxa).
1 lot w admiralu to mniej więcej tyle samo co 0.01 lota w markets.com i 0.10 lota w mforex.
bez sensu.
kiedyś walnąłem przypadkiem 0.10 lota w markets.com (to tak jakby 10 lotów w admiralu) na daxie i... poleciało w moją stronę.![]()
![]()
Gratulacje, a tak swoją drogą, ile przy Twojej grze kosztuje 1pkt na DAXie że przy takich małych wahaniach swoje zarabiasz. Ja raczej na DAXie liczę na zyski 50pkt + Ale gram bardziej długoterminowo i SL ustawiam powyżej 50pkt, wyleczyłem się z ciasnych stopów. Skuteczność była zatrważająca.shogomad pisze:Ja już swoje na DAX zrobiłem dzisiaj![]()
![]()
![]()
![]()
na m1 jest również w realizacji wzrostowy "black swan" z targetem ok 11212Lolo pisze:Na M1 to ponizej 10080 short.
Ale M1 to raczej nie moja dzialka.
Przed referendum nie ma co liczyć na jakiś większy ruch.Deveey pisze:Edek odrzucił 1.11, liczę na wybicie górą teraz