Chyba mówił coś o tym, że zwija kapitał i jedzie w jakieś fajne miejsce. Chyba mówił to dosłownie ;-)dreken pisze:Gdzie jest Nowy? Nie widze dzis jego postow, urlop czy juz nie musi pracowac i chlopak bedzie tylko z oszczednosci zyl
DayTrading: Wtorek 30.06.2015
Re: DayTrading: Wtorek 30.06.2015
jedni na urlopach odpoczywają pod palmami a ja przed kompempik pisze:Chyba mówił coś o tym, że zwija kapitał i jedzie w jakieś fajne miejsce. Chyba mówił to dosłownie ;-)dreken pisze:Gdzie jest Nowy? Nie widze dzis jego postow, urlop czy juz nie musi pracowac i chlopak bedzie tylko z oszczednosci zyl

Efekt nudy i eksperymentów to zrobienie ze 100 eu 6000 eu w ciągu tygodnia, po czym strata all i powrót do 100 hehe
rachunek 1:500. Kurde jednak można z małych kwot coś zrobić byle nie dać się zachłanności.
No i po urlopie powrót do roboty i normalnego zarabiania

... wyluzuj Zuza warkocze ...
Napisales "gold". A gold to nie jest xau/usd tylko xau.highend pisze:A tu zloto UP.
Kolega co bral L od 1170 jest zarobiony.
Graty!
Btw. Wyraznie pisalem xauusd.
Kolega co go cycki bola nie doczytal.
-- Dodano: 30 cze 2015, 17:12 --
Ja tam zlota na S nie tykam.
Mnie cieszy bawelna. Czarny kon 2015 roku.
Jak ktos pamieta kolege o ksywie KOKS to pisalem z nim duzo privow w 2014 roku i bylo wtedy o tej bawelnie.
-- Dodano: 30 cze 2015, 17:12 --
Ja tam zlota na S nie tykam.
Mnie cieszy bawelna. Czarny kon 2015 roku.
Jak ktos pamieta kolege o ksywie KOKS to pisalem z nim duzo privow w 2014 roku i bylo wtedy o tej bawelnie.
Na prawde nie widzisz swojej pomylki czy po prostu tego nie wiedziales?
Skąd ja to znam. Najgorsze co może spotkać tradera to wiara, że doznał oświecenia i nagle stał się nieomylny, a tak niestety czasami się dzieje po wielu dobrych transakcjach. Szczególnie na takich lewarach ;-) Dlatego trzeba pamiętać o wszystkich swoich porażkach przed otwarciem nowej pozycji.flogopit2 pisze: jedni na urlopach odpoczywają pod palmami a ja przed kompem
Efekt nudy i eksperymentów to zrobienie ze 100 eu 6000 eu w ciągu tygodnia, po czym strata all i powrót do 100 hehe
rachunek 1:500. Kurde jednak można z małych kwot coś zrobić byle nie dać się zachłanności.
No i po urlopie powrót do roboty i normalnego zarabianiak... życie hehe
nie nieomylność raczej podejście na luzie jak na demo, bo 100 eu dostałem w bonusie od admirala (podobno za mną tęsknią hehe) i brak sl, tak więc jakby nie patrzeć, to 100 pozostaje w kieszeni, bo warunkiem wypłaty było przerobienie chyba 250 pippik pisze:Skąd ja to znam. Najgorsze co może spotkać tradera to wiara, że doznał oświecenia i nagle stał się nieomylny, a tak niestety czasami się dzieje po wielu dobrych transakcjach. Szczególnie na takich lewarach ;-) Dlatego trzeba pamiętać o wszystkich swoich porażkach przed otwarciem nowej pozycji.flogopit2 pisze: jedni na urlopach odpoczywają pod palmami a ja przed kompem
No i po urlopie powrót do roboty i normalnego zarabianiak... życie hehe
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Nie ma pomyłki. U jednego broka masz "GOLD", a u innego XAUUSD.Walendrod pisze: Napisales "gold". A gold to nie jest xau/usd tylko xau.
Wartości obu masz identyczne.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Bez komentarza.highend pisze:Nie ma pomyłki. U jednego broka masz "GOLD", a u innego XAUUSD.Walendrod pisze: Napisales "gold". A gold to nie jest xau/usd tylko xau.
Wartości obu masz identyczne.
A w takim razie xau/aud to co to jest? Tez gold?
A xau/cad, xau/pln? Wszystko goldy?
Pomysl chwile.
Jak u broka masz xau/usd a nie udostepnia czystego golda to po prostu tego nie robi i na odwrot. A jak brok ma xau/usd i gold jednoczesnie to idac twoim rokiem rozumowania ma dwa goldy tak?
Gold to gold czyli xau a xau/usd to kross golda z indeksem dolara.
Poza tym wartosci obu nie masz identycznych bo xau/usd to kros czyli wartosc golda przemnozona przez index.
Masakra stary. Bez kitu. Rozwaliles mi banie....
Ostatnio zmieniony 30 cze 2015, 19:41 przez Walendrod, łącznie zmieniany 1 raz.
Najnowsze przewidywania w sprawie Grecji mówią, że będzie OK - dogadają się, czyli czeka nas szał. 

spodziewaj sie niespodziewanego