ADASKO2012 pisze:Czapujcie na Edku mowie wam czapujcie
juz 6 godzin temu tu czapowali... zaraz sie zacznie zbiorowe samobojsktwo wyskakujacych z jadacego pociagu niedzwiedzi to jeszcze lzejszy pociag moze przyspieszyc
pedro pisze:
ja spękałem w piątek o 15 i zamknąłem shorty, na plusie lekkim,... ja już od jakiegoś czasu jestem wyleczony z weekendowych pozycji i luk różnych
tymczasem... zdrowia życzę
no i dobrych trejdów
no gratuluje kierunku choc szkoda ze zamknales bo trejdzik mialbys piekny... ja jechalem na S na ujku i pieknie pozamykalem po otwarciu rynku...ale nie chca dac dobrac wyzej znowu... moze jutro..... edka nie dotykam w żadna strone do poziomu powyzej 1.15 jak pisalem wiec weekend mialem spokojny i pelen relaksu...
Jak widzicie Kiwosza?
Wyglada na to, że idzie na ok 0, 689 i dopiero ska.
Dzis dolec oddal inicjatywę, więc wydaje się, ze lokalnie opor na 0, 686 może nie dac rady.
Mat2314 pisze:Jak widzicie Kiwosza?
Wyglada na to, że idzie na ok 0, 689 i dopiero ska.
Dzis dolec oddal inicjatywę, więc wydaje się, ze lokalnie opor na 0, 686 może nie dac rady.
zasięg flagi zrobiony, pivot roczny obecnie testowany i prawdopodobnie uklepywana podłoga pod większe odbicie... pierwszy cel IMO zółta strefa ale na prawde silna konfluencja jest wyżej...najlepiej poczekac z wyznaczeniem zasięgu korekty do pojawienia sie we wtorek po 23 nowych pivotów miesiecznych...one troszke rozjasnia obraz na najbliższe tygodnie...