Słabe Euro jest korzystne dla Europy. Mówiła to Merkel, Draghi, Francuzi...homar pisze:może i mieli racje, gdyby nie..... interwencje banków centralnych (a potwierdzona przynajmniej banku szwajcarii)TsunamiPL pisze:Forumowi eskowicze na edku coś ucichli
DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
The only way is up
A czemu eskowicze mają się wydzierać?TsunamiPL pisze:Słabe Euro jest korzystne dla Europy. Mówiła to Merkel, Draghi, Francuzi...homar pisze:może i mieli racje, gdyby nie..... interwencje banków centralnych (a potwierdzona przynajmniej banku szwajcarii)TsunamiPL pisze:Forumowi eskowicze na edku coś ucichli
Szał był, troszkę mamy jednak odreagowania, co się często zdarza po takich ruchach i jednak wracamy do planu stopniowego opadania edka. Tyle.
Gdyby niewybroniono 1,10 to pewnie jeszcze byłby atak na 1,06 w tym tygodniu, a tak to się scenariusz zdezaktualizował.
W gruncie rzeczy to się stało to co, co jeszcze sygnalizowałem pod koniec ubiegłego tygodnia - pobujają i wrócą do punktu wyjścia. Do zamknięcia luki niewiele brakuje.
zastanawia mnie czemu od 8h edek stoi.....przecież wiadomo że grecja jutro padnie ( no na 90%) i o tym wszyscy wiedzą, kurs wtedy wedle mnie powinien zawitać 1.02. Więc skąd tyle L, i co/kto pcha tak edka w górę??
ciekawe czy będą domykali Nikkei chociaż do połowy zakresu spadku, jeszcze na sesji NY
to by pociągło kursy walut
otwarli ATMy http://finanse.wnp.pl/bankomaty-w-atena ... 1_0_0.html
to by pociągło kursy walut
otwarli ATMy http://finanse.wnp.pl/bankomaty-w-atena ... 1_0_0.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
aktualizacja nasdq - jak po sznurku i jeszcze kawałek do zaklejenia dziury
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Nie Ciebie jednego zaskoczyla tak duża korekta w świetle aktualnych fundamentów.oiro pisze:zastanawia mnie czemu od 8h edek stoi.....przecież wiadomo że grecja jutro padnie ( no na 90%) i o tym wszyscy wiedzą, kurs wtedy wedle mnie powinien zawitać 1.02. Więc skąd tyle L, i co/kto pcha tak edka w górę??
Ejek od swojego minimum wzrósł dziś o 300 pipsów co jest niesamowicie dużą zmiennością biorąc pod uwagę okres czasu i ostatnie dzienne zmienności w przedziale 150-200 pips.
Moim zdaniem banksterka bawi się w ubieranie ludzi w elki i tyle.
Ps. Z tego co widzę, w tym wątku to wszyscy wszystko wiedzieli

to moze taTGV2 pisze:Nowy123 pisze: EURUSD_H111111.gif
zapomniałes oznaczyć fali 5
wybili dołem z klina

teraz probuja troche longasow powciagac w gre

tak, a Polska jest jednym z największych beneficjentów, i ma największy rynek taniej pracy (4-5 razy niższe od zachodnich), duży popyt na pracownika nie spowoduje szybkiego dogonienia ale dwa razy większe płace w okresie 7 lat są możliwe, a to może popchać popyt wewnętrznyCHINA'S LI SAYS IS WILLING TO MAKE A INVESTMENTS IN EU'S JUNCKER FUND
!!
a to powoduje odzwierciedlenie zachodnich standardów, fabryki zabawek, materiały do budowy drugiego mniejszego domku nad jeziorem, w górach ble ble ble
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, 16:00 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
- atlanticos
- Maniak
nikt jutro nie padnie i żadnego 1.02 nie zobaczymy dopóki nie poprawimy szczytów na 1460... dopiero w strefie 1500-1650 zakończymy obecną korektę z wykresu dziennego...IMO skończyliśmy lub powoli kończymy fale B tej korektyoiro pisze:zastanawia mnie czemu od 8h edek stoi.....przecież wiadomo że grecja jutro padnie ( no na 90%) i o tym wszyscy wiedzą, kurs wtedy wedle mnie powinien zawitać 1.02. Więc skąd tyle L, i co/kto pcha tak edka w górę??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
albo tamne 12345 tylko abc lepej pasuje
-- Dodano: pn 29-06-2015, 15:57 --
http://www.zerohedge.com/news/2015-06-2 ... record-low
-- Dodano: pn 29-06-2015, 15:57 --
http://www.zerohedge.com/news/2015-06-2 ... record-low