Lepsze jest to co skuteczne ;-) Wszystko trzeba robić z głową. Akurat zostawienie Ski na DAXie w piątek było dobrym zagraniem, bo nawet gdyby się dogadali, to skala wzrostu nie byłaby duża, natomiast potencjał spadku był spory (nie przypuszczałem, że aż tak spory). Dlatego ja w podobnych sytuacjach zostawiam sobie jakąś małą pozycję na weekend. Tak, żeby nawet przy skoku o 1000 pipsów się nie pociąć. To bardziej w forma rozrywki, bo jak ktoś chce mieć bezpieczny kapitał i rzeczywiście zarabiać, to musi grać na przewidywalnym rynku, a nie zawirowaniach.highend pisze:mozna uprawiac hazard i zostawiac w weekend S na dax czy na edku (lub L jak ktos ma pecha), a mozna na spokojnie przeanalizowac sytuacje po otwarciu (tak jak na DAX) i... wejsc w odpowiednim momencie z zakładanym kierunkiem.
Co jest lepsze?
DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
Playing 1 democracy against 18 others is not an attitude worthy of the great #Greek nation," says @JunckerEU
I would say to the Greeks I very much like the Greeks, you should not commit suicide because you are afraid of dying says @JunckerEU
chyba na dragach
I would say to the Greeks I very much like the Greeks, you should not commit suicide because you are afraid of dying says @JunckerEU
chyba na dragach
Miał ciężki weekend, to musiał się jakoś postawić na nogi.Nowy123 pisze: chyba na dragach
Wiem, że dzisiaj mamy dopiero poniedziałek, ale zastanawia mnie, co będzie się działo w kolejny weekend, bo wg mojego kalendarium Stany mają wolne w piątek, więc Europa może coś wyczarować w tym czasie i otwarcie w poniedziałek może być ciekawsze niż dzisiaj.
tydzen pelen wrażeń sie zapowiadapik pisze:Miał ciężki weekend, to musiał się jakoś postawić na nogi.Nowy123 pisze: chyba na dragach
Wiem, że dzisiaj mamy dopiero poniedziałek, ale zastanawia mnie, co będzie się działo w kolejny weekend, bo wg mojego kalendarium Stany mają wolne w piątek, więc Europa może coś wyczarować w tym czasie i otwarcie w poniedziałek może być ciekawsze niż dzisiaj.

Nowy do ilu zczapuja EDKA?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
highend pisze:mozna uprawiac hazard i zostawiac w weekend S na dax czy na edku (lub L jak ktos ma pecha), a mozna na spokojnie przeanalizowac sytuacje po otwarciu (tak jak na DAX) i... wejsc w odpowiednim momencie z zakładanym kierunkiem.
Co jest lepsze?
i love hazard

Siema hajend

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

dreken pisze:Nowy do ilu zczapuja EDKA?
pierwsze cele to 50 fib
moze przetestuja Niedzelne minima

SP500 wiadome ze podbija wiec przymknieta czesc S

a teraz USD JPY kukac

To podciągną indeksy giełdowe do minimów z piątku albo może lukę domkną? Chyba nie bo to za duża promocja by była w obecnej sytuacji ....
Pszenica kosmos.
Edek domknal luke i... up
?
Usdpln mam wyznaczony zasieg na 3.74 gdzie mozna L probowac..... albo i nie
Edek domknal luke i... up

Usdpln mam wyznaczony zasieg na 3.74 gdzie mozna L probowac..... albo i nie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami