Z -7,5% do -0,81%. Mają rozmach... Trzeba pamiętać, że w ten weekend PBoC ściął stopy procentowe.flogopit2 pisze:się nie otwiera Panie - trzeba zrobić logowanie łeee
DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
- uciekinier
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
czyli pod to były te mega spadki ostatnio indeksu ichniego ... kurka trzeba pilnować, bo ładne ruchy mająuciekinier pisze:Z -7,5% do -0,81%. Mają rozmach... Trzeba pamiętać, że w ten weekend PBoC ściął stopy procentowe.flogopit2 pisze:się nie otwiera Panie - trzeba zrobić logowanie łeee
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Chciałoby się powiedzieć, że takie poniedziałki mogłyby być codziennie. Ja stawiam dzisiaj L na DAX. Nie duża kwota, ale warto się ustawić, bo póki co nie widać paniki w USA. Więc myślę, że dla tych co lubią ryzyko warto kupić poniżej 11000 i zagrać przynajmniej pod 100 pipsów.
Widze prawie wszyscy wiedzieli co sie stanie z edem i innymi parami z euro
zarobieni ze hej wyjazdy na tajlandie i jeszcze dalej
Podziwiam was
Btw dla edka na dzis koniec szczytow? Kabel domknal luke a cos czuje ze edek całej nie domknie

Podziwiam was

Btw dla edka na dzis koniec szczytow? Kabel domknal luke a cos czuje ze edek całej nie domknie
dokładnie.... Sek nie tykać z tych poziomówpik pisze:Chciałoby się powiedzieć, że takie poniedziałki mogłyby być codziennie. Ja stawiam dzisiaj L na DAX. Nie duża kwota, ale warto się ustawić, bo póki co nie widać paniki w USA. Więc myślę, że dla tych co lubią ryzyko warto kupić poniżej 11000 i zagrać przynajmniej pod 100 pipsów.
a Lki już od 900 są

Ja 900 już sprzedałem przy 1000 i odkupiłem przy 970. Na razie wygląda to dobrze, a myślę, że pojawią się jakieś "dobre wieści", żeby podratować rynki i odbicie będzie większe. Natomiast o dłuższych trendach będzie można porozmawiać po otwarciu w stanach.homar pisze:dokładnie.... Sek nie tykać z tych poziomówpik pisze:Chciałoby się powiedzieć, że takie poniedziałki mogłyby być codziennie. Ja stawiam dzisiaj L na DAX. Nie duża kwota, ale warto się ustawić, bo póki co nie widać paniki w USA. Więc myślę, że dla tych co lubią ryzyko warto kupić poniżej 11000 i zagrać przynajmniej pod 100 pipsów.
a Lki już od 900 są
I już się naspadało. 

Tak wypowiada się typowy Grek - muzyk, niby postronny ale jednak Grek 
https://www.facebook.com/ChrisVoroMusic ... 24038200:0

https://www.facebook.com/ChrisVoroMusic ... 24038200:0
... wyluzuj Zuza warkocze ...
już EU zmiękła i zapowiada koło południa ogłoszenie nowej propozycji dla Greków. Mówię wam, Gracja grając va bank wyjdzie na tym dobrze bo nikt z UE nie chce mieć na sumieniu możliwego przyczynku do rozpadu EU. Także Grecy dalej będą mogli żyć na koszt UE i mieć wieczne wakacje. Słyszeliście najkrótszy kawał? "Przychodzi spracowany Grek do lekarza.." koniec hehepik pisze:Ja 900 już sprzedałem przy 1000 i odkupiłem przy 970. Na razie wygląda to dobrze, a myślę, że pojawią się jakieś "dobre wieści", żeby podratować rynki i odbicie będzie większe. Natomiast o dłuższych trendach będzie można porozmawiać po otwarciu w stanach.homar pisze:dokładnie.... Sek nie tykać z tych poziomówpik pisze:Chciałoby się powiedzieć, że takie poniedziałki mogłyby być codziennie. Ja stawiam dzisiaj L na DAX. Nie duża kwota, ale warto się ustawić, bo póki co nie widać paniki w USA. Więc myślę, że dla tych co lubią ryzyko warto kupić poniżej 11000 i zagrać przynajmniej pod 100 pipsów.
a Lki już od 900 są
- uciekinier
- Pasjonat
Konferencja Junckera o 12:45
Podobno szef KE ma przedstawić ostateczną propozycję dla Grecji.
Podobno szef KE ma przedstawić ostateczną propozycję dla Grecji.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka