ze tak powiem w ch... chu heheAdam pisze:Jaki macie spred na daxie? u m,nie cały czas 200pip masakra
DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.06.2015
... wyluzuj Zuza warkocze ...
Walendrod pisze:Zobacz swiexzke miesieczna na edku i odpowiedz sobie na pytanie co sie dalej stanie.dreken pisze:Co dalej z EDKIEM, zamknie luke i do piachu? Czy poleci na słynne 1.15-1.17
No co sie stanie ? Bo dokładnie taka sama świeczka była w VI 2013 i edek się umocnił po niej 0,15 eur względem dolara.
ja mówię o zamknięciu trzech kontraktów na daxie co właśnie zrobiłem To jest darmowa kasa z "bankomatu"jabada pisze:ja tam wypłaciłem 2/3 kasy z rachunku.Strzeżonego pan ........

„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
zależy jaki masz lewar
wszędzie mam "hedże", za duże ryzyko teraz
a ja bym całe depo w indexy usa pyknał, nawet na krótki trejd kilkadziesia pip - patrząc na różne komentarze, to raczej im się nie podoba sytuacja, a to że dax pikuje, to co im do tego ? no zobaczymy, jest ryzyko jest zabawa 

... wyluzuj Zuza warkocze ...
Ja mam spready jak zwykle, na DAXie akurat 2,5 pkt. Złapałem w 3 min ponad 80 pkt, jetem teraz ciekaw jak się otworzy WIG20. NIKKEI ładnie spadł. W tym tygodniu trzeba się chyba uzbroić w większą cierpliwość, albo pojechać na urlop.
Taki początek tygodnia lubię
nic nie trzeba robić
W nocy zamknięty edek teraz dax Pakuję manatki i na tydzień do CRO od jutra cieplutki adriatyk 

„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
Witam mała podpowiedź odnośnie admirala 25-06-2015 o godz 17:32 otwarłem buy limit na daxa 11228 sl 11196no i zapomniałem zamknąć to zlecenie na wekend kto zgadnie ma piwo co zrobiłem dzisiaj aby to zlecenie mi się nie uruchomiło?
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG