Really? You welcomelibres pisze:gość może służyć za antywskaznikWalendrod pisze:W dodatku zartu nie zakumal....

Przeciez od tygodnia pisalem ze edek poludnie.
Co tam zaklad. Wykres wszystko mowi.
Really? You welcomelibres pisze:gość może służyć za antywskaznikWalendrod pisze:W dodatku zartu nie zakumal....
Ja S zamknąłem bez problemu na edku i tydzień już mam na plusMat2314 pisze:Wow, na edku mam spread jak nigdy o tej porze, tylko 1 pips? Pułapka jakaś, żeby skę wrzucił
Ej, u Was też taka płynność na edku, momentami spread ujemny? To się o tej porze nigdy nie zdarza.
No, ale z tego co widzę, to na kiwoszu warto siedzieć, żadnych luk nie ma
co masz na myśli ? na indeksach będzie duża luka ? jeżeli tak to na których EU czy US[/quote]flogopit2 pisze:
bo U J tez luke zrobil przez spadek Indeksowwiec luka 2 raz y wieksza
największa wada highend'a to próbowanie wywróżenia kursu na ileś tam tygodni naprzódlibres pisze:gość może służyć za antywskaznikWalendrod pisze:W dodatku zartu nie zakumal....
flogopit2 pisze:[quote="Nowy12te="Adam"]na eur/jpy lepsza 300pipfreakout pisze:http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1435521885 ładna ta luka
czy aby na pewno hazard ? puzzle na edku część dalsza -co z tego wyjdzie zobaczymyfreakout pisze:ja jestem pełen podziwu tym którzy zostawiają otwarte pozycje na weekend... to nie ma żadnego związku z inwestowaniem - to po prostu czysty hazard