Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
no dokładnie , niby gadżet , ale poprawia czytelność ...
Jak tak dobrze oko przymrużyć, to taki prawie identyczny...Darooo pisze:prezentować pozycje tak jak na załączniku

Pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Czy prezentowany wskaźnik 2 strony wcześniej _TRO_Dashboard.mq4 będzie działac na MT4?
Wrzuciłem i nie chodzi....
pawelsko pisze:Czy prezentowany wskaźnik 2 strony wcześniej _TRO_Dashboard.mq4 będzie działac na MT4?
u mnie wyskakuje 15 błędów, trzeba poprawić, ale to już nie ja

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
poprawiłem. powinno działać.belzebub pisze:pawelsko pisze:Czy prezentowany wskaźnik 2 strony wcześniej _TRO_Dashboard.mq4 będzie działac na MT4?
kurcze nie działa mi ten wskaznik ....czemu???bbq pisze:Jak tak dobrze oko przymrużyć, to taki prawie identyczny...Darooo pisze:prezentować pozycje tak jak na załączniku![]()
Pzdr

Mystejk numero unoDarooo pisze:czemu???
odpal jakiś pending lub z łapy +sl lub tp
Mystejk numero duo
Oder mystejks nonprwdopodobilisko.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Dzieki , działa , nie mialem odpalonego żadnego stopa czy TP , ale teraz jest i widać odległość ceny ..... szkoda ,że nie pokazuje podobnych informacji na pozycjach zajetych , ale to i tak już coś ....

Wskaźnik działa ale na wszystkich parach pokazuje "neutral" i % 0. Więc chyba coś jeszcze nie tak jest..JAREK67 pisze:poprawiłem. powinno działać.belzebub pisze:pawelsko pisze:Czy prezentowany wskaźnik 2 strony wcześniej _TRO_Dashboard.mq4 będzie działac na MT4?
Ja tam się nie znam ale u mnie jest takpawelsko pisze: chyba coś jeszcze nie tak jest..
Pzdr.