Ja jestem na Lshogomad pisze:trend wyższego rzędu jest S więc wziąłem SMERLIN pisze:edzio wybijamy dołem czy górą
DayTrading: Środa 24.06.2015
Re: DayTrading: Środa 24.06.2015
The only way is up
chyba otworze malego longa i ja. Albo shorta na usdchfTsunamiPL pisze:Ja jestem na Lshogomad pisze:trend wyższego rzędu jest S więc wziąłem SMERLIN pisze:edzio wybijamy dołem czy górą
Kiwi wchodzi w korektę. Trzeba patrzeć na fibo 23.6 i 38.2. Proponuję wyznaczyć je ze szczytu z 28 kwietnia.Mat2314 pisze:Kiwi znów kopa dostało pod oporem. Ska.highend pisze:Kiwi nie spada.
The only way is up
ED 1h:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pytałem bo na edku mamy geometrię MOTYL lub KRAB-nadal obowiązuje DIAGONAL( Trójkąt diagonalny, inaczej ukośny albo kończący, to układ fal, które tworzą zwężający się kanał. Trójkąt taki z reguły występuje jako końcowa fala większej formacji, tzn. jako fala 5 w impulsach lub fala C w korektach. Pojawia się zwykle po szybkiej albo długiej fali i jest czymś w rodzaju powolnego hamowania. Nierzadko po trójkącie ukośnym rynek zawraca nagle - najpierw do dna fali 4 trójkąta, a potem do podstawy trójkąta) http://www.thepatternsite.com/EWDiagTriangle.html
- atlanticos
- Maniak

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- KapitanPlaneta
- Bywalec

Kwantyzujesz to jakos?karnak pisze:ED 1h:
Twoje wykresy wygladaja tak jakbys calkowal zmienna i usrednial ja 5 razy.
To tak nie dziala. Nie mozesz rysowac w ten sposob. Kilka twoich poprzednich analiz cie nie przekonalo? Punkty w ktorych mial byc zwrot okazywaly sie zupelnie bez znaczenia.
- roberttheus
- Maniak

sprzedam gotowy system zarabiający regularnie kase na walutach. możliwe iż uruchomię na facebooku grupę zamkniętą w której będą wszystkie wejścia dzień po dniu publikowane.
chetni na priv
windsurfing na falach trendu