highend pisze:będzie rzeź na edku?
1.09 ?
jaka rzez na edku przeciez 1,7 ma byc

highend pisze:będzie rzeź na edku?
1.09 ?
Hej Zero...czy ty to dawny Kusus ?zero pisze:Rzeznik tez wybija z flagi, trojkata gora. Moze w koncu im sie uda bo zakisilem 2xL od 3 dni.
Tak. To ja.shogomad pisze:Hej Zero...czy ty to dawny Kusus ?zero pisze:Rzeznik tez wybija z flagi, trojkata gora. Moze w koncu im sie uda bo zakisilem 2xL od 3 dni.
zero pisze:Tak. To ja.shogomad pisze:Hej Zero...czy ty to dawny Kusus ?zero pisze:Rzeznik tez wybija z flagi, trojkata gora. Moze w koncu im sie uda bo zakisilem 2xL od 3 dni.
Na rzeźniku 198 do zrobienia z urzędu.
Ale ja przestawiłem się na długi termin i celuję w 220 w ciągu 3 miesięcy.
Div jest bardzo pozytywne na tej parze i nie sądze by long term nie dotarł w okolice 210-220 albo i wyżej tym bardziej, że kabel będzie testował szyję w najbliższym czasie i zasięg na nim po jej wybiciu będzie oscylował w okolicach 1.65.
kabel sie nawet nie zblizy do 1.65zero pisze:Tak. To ja.shogomad pisze:Hej Zero...czy ty to dawny Kusus ?zero pisze:Rzeznik tez wybija z flagi, trojkata gora. Moze w koncu im sie uda bo zakisilem 2xL od 3 dni.
Na rzeźniku 198 do zrobienia z urzędu.
Ale ja przestawiłem się na długi termin i celuję w 220 w ciągu 3 miesięcy.
Div jest bardzo pozytywne na tej parze i nie sądze by long term nie dotarł w okolice 210-220 albo i wyżej tym bardziej, że kabel będzie testował szyję w najbliższym czasie i zasięg na nim po jej wybiciu będzie oscylował w okolicach 1.65.
jeżeli przejdzie tą 'niebieską' zone (1,59-1,598) to zrobi .. w innym wypadku, 1.50atlanticos pisze: kabel sie nawet nie zblizy do 1.65
na kablu na d1 sprawa jest prosta jak budowa cepa... bardziej czytelnej struktury 5-3-5 korekty nie można sobie wymarzyc wg mnie... konczymy fale C atakiem i lekkim poprawieniem ostatnich maksow a potem najpierw wyjscie dolem z klina i powrót do trendu głównego, a nastepnie prawdopodobnie po wrzesniowym fedzie opuszczamy flage i skok w przepasc....pedro pisze:jeżeli przejdzie tą 'niebieską' zone (1,59-1,598) to zrobi .. w innym wypadku, 1.50atlanticos pisze: kabel sie nawet nie zblizy do 1.65
https://www.tradingview.com/x/drCY7pDq/
jestem za usd king na ten moment, na wszystkich krosach![]()