DayTrading: Poniedziałek 22.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.06.2015
Na m30 na DAX-e pojawiła się dywergencja. Podobnie na SAP. Uważajcie z tymi łopatami L-ek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
generalnie to radziłbym poczekać na ostateczny komunikat w sprawie grecji. NIe wie ktoś o czymś nowym i skad pójdzie news o grecji w sprawie dzisiejszego spotkania? podobno o 19 mieli się spotykaćZolo pisze:Na m30 na DAX-e pojawiła się dywergencja. Podobnie na SAP. Uważajcie z tymi łopatami L-ek
windsurfing na falach trendu
ED https://www.mql5.com/en/charts/3608698/ ... g-point-of wyjdzie dołem ?
Nauka nauka nauka....... 

ed trojkat m5-
wybicie dołem neguje duzy trojkat h4 :(d..a blada
wybicie dołem neguje duzy trojkat h4 :(d..a blada

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

U mnie dodatkowo jesteśmy przy górnej linii kanału, ale wydaje mi się, że to może nie mieć większego znaczenia dzisiaj, utrzymanie kursu przy szczytach po takich wzrostach dość wyraźnie pokazuje kierunek. Po takim pionie nie można wykluczyć jakiejś korekty, ale w dłuższym terminie UP.Zolo pisze:Na m30 na DAX-e pojawiła się dywergencja. Podobnie na SAP. Uważajcie z tymi łopatami L-ek
Kolego shogomad pisałeś o 10.500, jeśli to było na poważnie, to dlaczego tak uważasz? Moim zdaniem szybciej zobaczymy 12.500.
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=viewroberttheus pisze:dla mnie nowy to co dziś i jutro może się wydarzyć na dax to jest impuls 1 czyli czekamy na 2 i dołączamy do L
sap500 norma volmen brak

z tym 10500 to jest możliwe - korekta jeszcze nie wypełniona przynajmniej do 10650laranja pisze:U mnie dodatkowo jesteśmy przy górnej linii kanału, ale wydaje mi się, że to może nie mieć większego znaczenia dzisiaj, utrzymanie kursu przy szczytach po takich wzrostach dość wyraźnie pokazuje kierunek. Po takim pionie nie można wykluczyć jakiejś korekty, ale w dłuższym terminie UP.Zolo pisze:Na m30 na DAX-e pojawiła się dywergencja. Podobnie na SAP. Uważajcie z tymi łopatami L-ek
Kolego shogomad pisałeś o 10.500, jeśli to było na poważnie, to dlaczego tak uważasz? Moim zdaniem szybciej zobaczymy 12.500.
https://www.mql5.com/en/charts/3609037/ ... t4-powered
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
- roberttheus
- Maniak
ja bym się tak zapatrywał na dax czyli zjazd do strefy buy limit i jazda
windsurfing na falach trendu