Ostatni zamyka wszystkie zlecenia
Ostatni zamyka wszystkie zlecenia
No Panowie.. (i Pani Weroniko ;-), póki jeszcze działa Internet, być może mój ostatni wpis.
Miło się żyło, handlowało, dyskutowało.. Mam nadzieję, że co rozsądniejsi stąd wyczuli jak się przygotować, ocalić siebie i najbliższych. Zachowajcie swoją wiedzę, handel kiedyś znowu ruszy.. choć tak naprawdę jeśli ktoś potrafi przewidywać kursy na współczesnym rynku, potrafi przewidzieć niemal wszystko.
Niech Moc będzie z Wami.
Wasz Matka
Miło się żyło, handlowało, dyskutowało.. Mam nadzieję, że co rozsądniejsi stąd wyczuli jak się przygotować, ocalić siebie i najbliższych. Zachowajcie swoją wiedzę, handel kiedyś znowu ruszy.. choć tak naprawdę jeśli ktoś potrafi przewidywać kursy na współczesnym rynku, potrafi przewidzieć niemal wszystko.
Niech Moc będzie z Wami.
Wasz Matka
Re: Ostatni zamyka wszystkie zlecenia
Czy ktoś może mi wyjaśnić stopkę matki? Konkretnie ten link do myfxbook... Nie ogarniam.
Rozjebał system... tyle że na demo (a może nie...)...
No i coś mu tego...coś jak Kerimbowi...
No i coś mu tego...coś jak Kerimbowi...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
- zastepczy19
- Stały bywalec
czy dobrze rozumiem ze zwatpiles w mozliwosc przewidywania przyszlych kursow walut ?matka pisze: choć tak naprawdę jeśli ktoś potrafi przewidywać kursy na współczesnym rynku, potrafi przewidzieć niemal wszystko.
Post mamy rozumiec jako pozegananie z fx ? Bo tak to zrozumialem ? Mam nadzieje ze zle to odebralem ?

Pisze o tym, że gdy po zamknięciu banków zamkną supermarkety, chłopakom na osiedlach pozostanie tylko jeden ruch. No co wy? Interesujące się rynkami i nie widzicie co się dzieje?
Moja stopka to nieoficjalny rekord świata na realu, zachęcam do pobicia.
Nie wiem, jak czytać myfxbooka, ale czy te procenty nie powinny znajdować się w rubryczce „Abs. Gain”?
A co się dzieje? Grecja? Pfff... Bo pamiętam, że nawet odpowiadałem kilka miesięcy jednemu takiemu, co to wieszczył "za moment" euro poniżej 1 dolara. Wylał swoje mądrości i zniknął.matka pisze:Pisze o tym, że gdy po zamknięciu banków zamkną supermarkety, chłopakom na osiedlach pozostanie tylko jeden ruch. No co wy? Interesujące się rynkami i nie widzicie co się dzieje?
Jesteśmy - jako kraj regionu - w oku cyklonu, więc nie ma się na co przygotowywać. Jak ma zabić to zabije.Ale przed tym zadrukują i zapożyczą wszędzie się na śmierć (mówię o poważniejszych krajach niż Grecja), a do tego czasu jeszcze sporo minie. Możliwości są, orkiestra gra. Jak przestanie to sami dołączymy do chłopaków z osiedla.
Nie ma co wychodzić przed szereg, bo już kilku takich Rybińskich, co to wiedzieli lepiej, a w efekcie pozostał po nich tylko kwas.
A jeżeli chodzi o handel na rynkach to zawsze można się przenieść na waluty nie z tego regionu.
Jak na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma,
to pod koniec listopada pada albo nie pada.
to pod koniec listopada pada albo nie pada.
- zastepczy19
- Stały bywalec
Co sie dzieje ?matka pisze:Pisze o tym, że gdy po zamknięciu banków zamkną supermarkety, chłopakom na osiedlach pozostanie tylko jeden ruch. No co wy? Interesujące się rynkami i nie widzicie co się dzieje?
Ja nic nie widze ?
O czym Ty mowisz ?
Rekord zacny i ciezki do pobicia. Gratki.
O, matko! Gratulacjematka pisze:Pisze o tym, że gdy po zamknięciu banków zamkną supermarkety, chłopakom na osiedlach pozostanie tylko jeden ruch. No co wy? Interesujące się rynkami i nie widzicie co się dzieje?

In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829