-- Dodano: pt 19-06-2015, 13:10 --
DayTrading: Piątek 19.06.2015
Re: DayTrading: Piątek 19.06.2015
konsola trwa na edku

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PA wczoraj pokazało ładną spadającą gwazdę, więc trzeba brać S... na jak dlugo? Hmm może nawet do 1,08. Co wy na to?
< Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni
>
to co, wracamy tam gdzie USa skonczyla handel wczoraj
Bardzo prawdopodobne.Nowy123 pisze:to co, wracamy tam gdzie USa skonczyla handel wczoraj
The only way is up
- atlanticos
- Maniak

cadjpy d1 - kilka razy już wrzucałem ten wykres tydzień i dwa temu - po 2 tygodniach kręcenia wreszcie wychodzimy z klina dołem... czyżby pierwsza oznaka powrotu do trendu? ta duża flaga i jej zasięg warte są czekania i mądrego piramidowania
https://www.tradingview.com/x/OUHngQuB/
https://www.tradingview.com/x/OUHngQuB/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
O kurde....czytam DT i zastanawiam sie co sie dzieje... oczym oni wszyscy pier***ą. Ja zwariowałem czy oni, a może mam jakieś lewe wykresy...
....i wtedy sie okazało że czytałem jakiś archiwalny DT, nawet nie wiem jak ja to kliknąłem
ufff....miło wrócić spowrotem
....i wtedy sie okazało że czytałem jakiś archiwalny DT, nawet nie wiem jak ja to kliknąłem
shogomad pisze:O kurde....czytam DT i zastanawiam sie co sie dzieje... oczym oni wszyscy pier***ą. Ja zwariowałem czy oni, a może mam jakieś lewe wykresy...
....i wtedy sie okazało że czytałem jakiś archiwalny DT, nawet nie wiem jak ja to kliknąłem![]()
![]()
![]()
też tak kiedyś mialem
myślałem " Ja wiem że na forexie mogą byc tylko same świry, ale do tego stopnia?"
A potem patrze, a to dt sprzed roku
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
ale była okazja przez kilka dni u pewnego brokera, ktoś się pomylił przy wpisywaniu nowej serii i pobierało depozyt równy 2 pkt daxowym 
niestety już naprawione
wymagane depo 100x większe
niestety już naprawione
ahhah sa przewidywaln z tym schemtem do boluTsunamiPL pisze:Bardzo prawdopodobne.Nowy123 pisze:to co, wracamy tam gdzie USa skonczyla handel wczoraj