DayTrading: Środa 17.06.2015
Re: DayTrading: Środa 17.06.2015
Jak góra to 1.1676 i zjazd a jak dół to wiadomo...
ED Daily
ED Daily
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I tego wykluczyć nie można, jakby tak zrobili to zabawili by się przednio. Na Edku trójkąt pod szczytem, a więc cieciwa naciąganie, teraz czas na wystrzał.atlanticos pisze:jak patrze co sie dzieje na wykresach to zeby dzis nie bylo podniesienia stop...
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Kusus pisze:Jak góra to 1.1676 i zjazd a jak dół to wiadomo...
ED Daily
byle nie 1,7

Nauka nauka nauka....... 

Do 1.7 jest 6000 pipsow...santo pisze:Kusus pisze:Jak góra to 1.1676 i zjazd a jak dół to wiadomo...
ED Daily
byle nie 1,7
A jesli myslales o 1.17 to niewykluczone ale nie sadze zeby przebili gorna bande ;]
Na walutach spokój, ale na dolarowych rentownościach zaczyna się dziać! FRA w górę, rosną też rentowności 10-latek. To oznacza rosnący potencjał spadkowy dla EURUSD, który widać choćby na wykresie rentowności 10-latek.kera.p pisze:Macie może dostęp do pełnej wersji Tradebeat ? Ciekawi mnie co tam Kwiecień napisał o grze pod FED?
Ale edka ścisnęli aż mu
wyszły - teraz zapinamy pasy i lecim 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Dziś w klubie będzie Bangadk77 pisze:edek daje sygnał na osłabienie dolara, a ujek na umocnienie - jeszcze godzinkajabada pisze:ja mam prime i tej ostatniej u mnie nie ma ,tylko ta poprzednia o której pisałem.karson pisze:
Tylko na koncie standard sa te szpile na AM Prime jest ok.
coś się będzie działo że tak kombinują
Ej, dziś w klubie będzie Bang /4x
Ej, ej!

super ostatnio fajnie korelująmelpomena pisze:Na walutach spokój, ale na dolarowych rentownościach zaczyna się dziać! FRA w górę, rosną też rentowności 10-latek. To oznacza rosnący potencjał spadkowy dla EURUSD, który widać choćby na wykresie rentowności 10-latek.kera.p pisze:Macie może dostęp do pełnej wersji Tradebeat ? Ciekawi mnie co tam Kwiecień napisał o grze pod FED?

@Kusus pewnie

Nauka nauka nauka....... 

Rentowności zaczynają szaleć...
10y na poziomie 2,38%
podłoga pod ED zaczyna się urywać....
oczywiście, to się może jeszcze różnie skończyć - gołębi Fed (np. kropki w dół) obniżą rentowności i spread doskoczy do EURUSD - ale jak na razie mamy spore ryzyko spadku na parze.
Czekamy na 20:00 - komunikat, dot-chart, projekcje, oraz 20:30 - konferencja Yellen
http://tradebeat.pl/rentownosci-zaczynaja-szale/
10y na poziomie 2,38%
podłoga pod ED zaczyna się urywać....
oczywiście, to się może jeszcze różnie skończyć - gołębi Fed (np. kropki w dół) obniżą rentowności i spread doskoczy do EURUSD - ale jak na razie mamy spore ryzyko spadku na parze.
Czekamy na 20:00 - komunikat, dot-chart, projekcje, oraz 20:30 - konferencja Yellen
http://tradebeat.pl/rentownosci-zaczynaja-szale/
Zastanawia mnie SP500 i złotko - tak jakby pod umocnienie dolara zjechali w dół na wszelki wypadek...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"