DayTrading: Środa 17.06.2015
Re: DayTrading: Środa 17.06.2015
Za chwilę grupowo będą szkolić (załącznik). Gdzie ich k... produkują? (pytanie retoryczne).
FOMC - tutaj sprawdza się technika, którą grają na opcjach binarnych - wejście na drugiej świeczce minutowej wg koloru pierwszej. Kilka razy tak się dołączałem do ruchu i można zarobić. Opcjonalnie wybicie, ale przy takim nastawieniu huśtawka może nas powycinać.
Jak kto ma otwarte pozycje, pamiętać, że Ed parkuje na połówce - dziś właśnie tam się otworzył (ok. 1.1250) i tam też będzie czekał na dane.
Nastawiony jestem prowzrostowo, ale nic na siłę.
Pozdr. R.
FOMC - tutaj sprawdza się technika, którą grają na opcjach binarnych - wejście na drugiej świeczce minutowej wg koloru pierwszej. Kilka razy tak się dołączałem do ruchu i można zarobić. Opcjonalnie wybicie, ale przy takim nastawieniu huśtawka może nas powycinać.
Jak kto ma otwarte pozycje, pamiętać, że Ed parkuje na połówce - dziś właśnie tam się otworzył (ok. 1.1250) i tam też będzie czekał na dane.
Pozdr. R.
- atlanticos
- Maniak
Masz gdzies rozliczenie po swojemu tej korekty na edku? Na jakich poziomach przewidujesz jej koniecRobiwan pisze: Jak kto ma otwarte pozycje, pamiętać, że Ed parkuje na połówce - dziś właśnie tam się otworzył (ok. 1.1250) i tam też będzie czekał na dane.
Pozdr. R.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Rzeźnia na GPW skłania mnie do zajęcia krótkich na DAX i parach z jenem.
The only way is up
-
- Fanatyk
pary z jenem?TsunamiPL pisze:Rzeźnia na GPW skłania mnie do zajęcia krótkich na DAX i parach z jenem.
jezeli chodzi o gbpjpy raczej pozycje długie,
ale oczywiscie kazdy ma swoje
5 stron, forum zmarło.
Moje fusy wróżą wzrosty na Edku 1.15,1,17 1.2
Dlaczego.?
Bo to bez sensu, a w takiej sytuacji więcej drobnych można wykończyć.
Moje fusy wróżą wzrosty na Edku 1.15,1,17 1.2
Dlaczego.?
Bo to bez sensu, a w takiej sytuacji więcej drobnych można wykończyć.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
patrzac co robi USD JPY to sie szykuje ...
W zasadzie trudno powiedzieć co się szykuje. Albo 125-126 dzisiaj, albo ->122Nowy123 pisze:patrzac co robi USD JPY to sie szykuje ...

The only way is up
a jak Jelonka zrobi wam jesienią QE to sie wszyscy zdziwicie. Ona specjalnie jest zamiast Bena teraz bo za stara na ciąganie po sądach ( jak by co okaże sie ,ze jest na coś chora....np demencję ) a Ben będzie mógł wrócić w glorii i chwale jako wybawiciel na białym rumaku...tfuu...helikopterze rozsypując dolary na prawo i lewoNowy123 pisze:Według ekonomistów Goldman Sachs wrzesień jest najbardziej prawdopodobnym terminem pierwszej od 2006 roku podwyżki stóp procentowych w USA, choć jest też spore prawdopodobieństwo, że amerykańskie władze monetarne zdecydują się na ten krok nieco później. Termin oczekiwanej podwyżki jest bliżej niż kiedykolwiek w trakcie obecnego ożywienia.Tym samym sygnały sygnały, jakie popłyną z dzisiejszego przekazu Fed będą miały szczególną wagę.

To co sie działo w 2009 i przy okazji kinder niespodzianki SNB to bedzie piknik kościelny w porównaniu z tym co szykują postawieni pod ścianą amerykanie
komu nam zadnego qe nie bedzie zapomni juz temt byl omawianyshogomad pisze:a jak Jelonka zrobi wam jesienią QE to sie wszyscy zdziwicie. Ona specjalnie jest zamiast Bena teraz bo za stara na ciąganie po sądach ( jak by co okaże sie ,ze jest na coś chora....np demencję ) a Ben będzie mógł wrócić w glorii i chwale jako wybawiciel na białym rumaku...tfuu...helikopterze rozsypując dolary na prawo i lewoNowy123 pisze:Według ekonomistów Goldman Sachs wrzesień jest najbardziej prawdopodobnym terminem pierwszej od 2006 roku podwyżki stóp procentowych w USA, choć jest też spore prawdopodobieństwo, że amerykańskie władze monetarne zdecydują się na ten krok nieco później. Termin oczekiwanej podwyżki jest bliżej niż kiedykolwiek w trakcie obecnego ożywienia.Tym samym sygnały sygnały, jakie popłyną z dzisiejszego przekazu Fed będą miały szczególną wagę.![]()
To co sie działo w 2009 i przy okazji kinder niespodzianki SNB to bedzie piknik kościelny w porównaniu z tym co szykują postawieni pod ścianą amerykanie
- atlanticos
- Maniak
jak patrze co sie dzieje na wykresach to zeby dzis nie bylo podniesienia stop...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz