Strategia na dokmnięcie luki - dobry broker poszukiwany
Strategia na dokmnięcie luki - dobry broker poszukiwany
Chciałbym przetestować granie na domknięcie luki otwarcia. Mam konto na Oandzie i z tego co widzę na początku tygodnia jest tam duży spread co powoduje że granie tą strategią nie ma sensu. Czy możecie w związku z tym polecić jakiegoś innego brokera, który ma sensowny spread i nadaje się do takiej strategi?
Re: Strategia na dokmnięcie luki - dobry broker poszukiwany
Każdy broker będzie miał na otwarciu wyższy spread. Pytanie jakie instrumenty Cię interesują i jaka wartość spreadów jest dla Ciebie zadowalająca. Trzeba by poobserwować w niedzielę ale tylko na kontach realnych - tych, do których mam dostęp mogę sprawdzić jeśli będę miał możliwość w najbliższy weekend.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
2 pipsy. Jakbyś mógł sprawdzić to byłbym bardzo wdzięczny.
http://www.myfxbook.com/forex-broker-spreads - tu masz pokazane spready. Po kliknięciu na wartość spreadu u danego brokera przejdziesz do strony gdzie możesz sprawdzić wykres spreadu z kilku ostatnich dni.
2 pips. A jakie pary? 
Te spready z myfxbook z moich doświadczeń czasem sa przekłamane. Tak samo jak zestawienie swapow.

Te spready z myfxbook z moich doświadczeń czasem sa przekłamane. Tak samo jak zestawienie swapow.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
EURUSD, AUDUSD, USDJPY.raposo pisze:2 pips. A jakie pary?![]()
Niestety nie było mnie w domu w momencie otwarcia rynków... Mogę Ci to sprawdzić za tydzień.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
OK, proszę o sprawdzenie w przyszłym tygodniu