DayTrading: Piątek 12.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 cze 2015, 00:00

Wzrost
11
37%
Bez zmian
2
7%
Spadek
17
57%

Liczba głosów: 30

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 12.06.2015

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

uzupełnienie mojego wczorajszego USDPLN-Weekly
(witam, wrzucam usdpln , klin znizujący? )
i jeszcze małe ustosunkowanie sie do postu jednego naszego kolegi o zakładach na edka!!
nie nazwe głupota ale niedorzecznościa taki zakład i wciaz powracanie do tego w kazdym poscie na tym forum,
kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opinii na tym forum, przekrzykiwanie uraganie innym powinno znalezsc odzwierciedlenie w działaniu administratora ale widocznie administratorowi zalezy na takim czyms, sorki jezeli urazam cie adminie, mysle tylko ze publicznosc znajduje sie w inny sposób a nie w taki własnie ze ktos rzuca temat zakładu i pół forum jest w to zaangażowane, cel uswieca srodki- chyba nie w ten sposób Panowie,

i uzupełnienie złoto z czwartku 11.06- http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/115968
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2015, 14:29 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

HOSSA na S&P nad wsparciem:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

highend pisze:
libres pisze:podziwiam twoją liczbę postów przez 1,5 roku i tyle ;) bo wpis czy edek doleci do 1,17 jest tak samo mądry jak dywagacje czy jak skreślę 6 liczb to wygram 4 czy 5 a może 6 w lotto ;);) , zobacz ile jest oporów , jakiej wagi i co może wpłynąć na pokonanie tych oporów to będziesz wiedział kiedy edek tam będzie a może nawet przy 1,250;))
mój dziadek był pisarzem. Wydał kilka książek. Odziedziczyłem widocznie.

a co do pytania CZY edek doleci na 1.17 to nie było pytanie CZY, tylko KIEDY.

Bo to, że tam doleci to jest tak oczywiste, że jak ktoś tego nie rozumie to niech lepiej zajmie się czymś innym niż FX....

-- Dodano: 13 cze 2015, 08:47 --
santo pisze:Tak zerkałem na kiwosza w pracy póki prądu nie wywaliło. I wychodzi mi ze powinna wejść korekta teraz bo na weekly mam 1.618 poprzedniego ruchu....
brawo :) :564:
highend uważaj, jeszcze pare postów i co niektórzy będą Ciebie brać za bota jak nowego123 :lol:

Fed i Grecja nad głowami więc gdybanie w takiej sytuacji gdzie pójdzie edek to jak wróżba z ciasteczka :d
Do tego Merkelówna powiedziała ostatnio, że mocne euro przeszkadza w reformach w Hiszpaniii i gdzies tam:)
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

Jutro Draghi może coś powie ciekawego.

KABUM
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KABUM »

Kusus mnie akurat ten calu zakład mało interesuje i nie przywiązuje do niego uwagi. Dla mnie trend spadkowy na edku caly czas obowiązuje i zjazd będzie ostry ostatecznie ale teraz mamy korektę spadkow rocznych która moze ale nie musi dojsc do 1.17 a patrzac na miesieczny mozna tez stwierdzic ze jest to tylko konsolidacja w trendzie spadkowym przed dalszym zjazdem w dol

Ja innej teorii nie mam a jak będzie to rynek pokaze a wszystko sie wyjasni pewnie w tym i następnym tygodniu. To wszystko :)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Jesli fed nie podniesie stop to 1.17 do piatku.
Przeciez Mario i Yellen tez sie zalozyli ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

highend pisze:Jesli fed nie podniesie stop to 1.17 do piatku.
Ej, mam pomysł na zakład.

Zamknięcie w piątek powyżej 1,17 - ja usuwam konto i występuję o miesięcznego bana na IP do moda.
Zamknięcie w piątek poniżej 1,10 - Ty usuwasz konto i wystepujesz o miesięcznego bana na IP do moda.

Co Ty na to? ;)
Oczywiście przy remisie, zakłada pada.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Mat2314 pisze:
highend pisze:Jesli fed nie podniesie stop to 1.17 do piatku.
Ej, mam pomysł na zakład.

Zamknięcie w piątek powyżej 1,17 - ja usuwam konto i występuję o miesięcznego bana na IP do moda.
Zamknięcie w piątek poniżej 1,10 - Ty usuwasz konto i wystepujesz o miesięcznego bana na IP do moda.

Co Ty na to? ;)
Oczywiście przy remisie, zakłada pada.
Prościej: jak chcesz żebym przez miesiąc nie napisał ani jednego posta (czyli siedział cicho) to po prostu napisz wprost.
Z mojej strony nie ma problemu :)
Im mniej czytam forum tym lepiej traduje. Nawet Żaba ostatnio pisał, że coś tam źle zrobił bo mu forum namieszało w głowie (pewnie ja też).... więc - im mniej się czytamy nawzajem tym lepiej dla nas
:)
Silencio :p

btw. kiedy jest remis? ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://independenttrader.pl/363,czy_res ... _temu.html

czy_reset_dlugow_zaczal_sie_4_miesiace_temu

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

highend pisze:
Prościej: jak chcesz żebym przez miesiąc nie napisał ani jednego posta (czyli siedział cicho) to po prostu napisz wprost.
Z mojej strony nie ma problemu :)
Im mniej czytam forum tym lepiej traduje. Nawet Żaba ostatnio pisał, że coś tam źle zrobił bo mu forum namieszało w głowie (pewnie ja też).... więc - im mniej się czytamy nawzajem tym lepiej dla nas
:)
Silencio :p

btw. kiedy jest remis? ;)
Wiesz, alkoholu nie piję, wiec taka stawka odpada.
A wariant z kontem to taka odmiana rosyjskiej ruletki - są emocje ;)

Pisze do Ciebie bo akurat piszesz o zakladach, więc się wystawiasz. A innych chetnych brak. ;)

Remis - gdy zaden z warunkow nie spełniony.

Zablokowany