DayTrading: Środa 10.06.2015
Re: DayTrading: Środa 10.06.2015
Myślę, że pokonanie strefy 11225-11270 da sygnał do kupna. Choć osobiście tak jak pisałem wcześniej jeśli dane ze stanów będą dobre to może być kontynuacja spadków. zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GBP V EUR
zabawa z detalem w kotka i myszke na edku trwa
zabawa z detalem w kotka i myszke na edku trwa
ja moje TP mam 1.13740...tam zapewne bedzie troche maglowania. A jak przebiją z marszu to można będzie wejść jeszcze raz.
Z drugiej strony zaraz Nowy napisze że zaraz wracamy do poziomów gdzie USA skończyło....to już ta pora

Z drugiej strony zaraz Nowy napisze że zaraz wracamy do poziomów gdzie USA skończyło....to już ta pora

może na moje fiboZolo pisze:A na jakie fibo się zmieniło Karnak jeśli można wiedzieć?

dolar leci sobie i pewni siebie i swojej wygranej w zakładzie (czyli Kusus i Żaba), może już będą mniej pewni

Bo ostatnio byli zbyt pewni siebie, a rynek ich robił (z edkiem) jak chciał.
Tyle ode mnie - bez atakowania kogokolwiek. Po prostu nie można zaklinać wykresu. Widać co się dzieje i się podpinać.
-- Dodano: 10 cze 2015, 14:32 --
po raz kolejny dzisiaj kierunek wcześniej pokazało... złoto. Nie wiem może już nikt na złoto nie patrzy ?shogomad pisze:ja moje TP mam 1.13740...tam zapewne bedzie troche maglowania. A jak przebiją z marszu to można będzie wejść jeszcze raz.
Z drugiej strony zaraz Nowy napisze że zaraz wracamy do poziomów gdzie USA skończyło....to już ta pora![]()
![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kabel -projekcja 

do przerywanej linii cos mi sie wydaje ze juz podaz tam nie ma sil i to bedzie jej koniec droga do nieba bedzie stala otwartaMariusz k pisze:Gdzie widzicie dzisiejszy zasięg edka?

i trzeba patrzec na gorna linie tego trojkata czy teraz przejda go trwale czy tylko czyszcza pozycje dowiemy sie o tym za niecale pol godziny jak wyrysuje sie nastepna swieca godzinowa

jesli nie wiesz o czym prawie zajrzyj na moj wykres aktualizacja edka

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
czyżby kabel leciał na retest topów ?
kabla widzę tak. coś jakby ORGR lub formacja V.
Złoto tradycyjnie do 1218. Potem może dalej up?
Nauka nauka nauka....... 

a wiesz, mi tak pasuje jak jest teraz... L od 1170, a potem S od 1220... czemu nie?santo pisze:Złoto tradycyjnie do 1218. Potem może dalej up?

gorzej jak w końcu wywali w którąś stronę