Legnica się kłania - tyż KGHMDavidFx pisze:aktualizacja edka teraz juz napewno up![]()

Legnica się kłania - tyż KGHMDavidFx pisze:aktualizacja edka teraz juz napewno up![]()
no to od 13:35 wiadomo ,ze napewno UPDavidFx pisze:aktualizacja edka teraz juz napewno up![]()
shogomad pisze:no to od 13:35 wiadomo ,ze napewno UPDavidFx pisze:aktualizacja edka teraz juz napewno up![]()
wrongWay pisze:Legnica się kłania - tyż KGHMDavidFx pisze:aktualizacja edka teraz juz napewno up![]()
Mpapiez pisze:Btw, taki rzut oka troche mniej jak DT.
Tak jak rano pisałem, DAX jest w cholernie fajnym miejscu...
Jeżeli 11225.00 na DAX puści, to jest w cholere miejsca do wzrostu i właściwie możliwe że sobie już po prostu będzie rósł znów przez bardzo długi czas...
Zauważcie, że Na D1 jest w zasadzie młotek z potwierdzeniem, chyba że jakimś cudem dzisiejszą świece odwróca do góry kołami...
Jeżeli do końca tygodnia by ten poziom wywalili, to wtedy jest młotek na świecy weekly...
Ja bym nie nazwał wczorajszej świecy młotkiem, za duży knot u góry, dolny za krótki w stosunku do korpusu.Mpapiez pisze: Zauważcie, że Na D1 jest w zasadzie młotek z potwierdzeniem, chyba że jakimś cudem dzisiejszą świece odwróca do góry kołami...
Coś ty... wycięło mnie 22.05.2015.shogomad pisze:Kusus... a ty masz jeszcze drabinke S na edku ?