Aktualne zagranie. Dalej męczę EURUSD.
Liczę na koniec fali 4, Odbija się na 50% fali 3.
Poczekałem na korektę nowo powstałej po dobiciu fali i na 0,875 Fibo dokonałem zakupu po cenie
buy = 1,12326
SL = 1,12126
Dlaczego? Ciężko jest mieć otwartą pozycję.kubarzeznik pisze:...Ciężko jest nie mieć otwartej pozycji
...
xhDog pisze:Dlaczego? Ciężko jest mieć otwartą pozycję.kubarzeznik pisze:...Ciężko jest nie mieć otwartej pozycji
...
Bardzo ładny tekst.Robiwan pisze:Dlaczego? Ciężko jest mieć otwartą pozycję.
Odpuść. Jak nie znajdujesz okazji do wejścia, to znaczy, że jej nie ma dla ciebie. Zamknij platformę, wyłącz komputer i idź na browarkakubarzeznik pisze:xhDog pisze:Dlaczego? Ciężko jest mieć otwartą pozycję.kubarzeznik pisze:...Ciężko jest nie mieć otwartej pozycji
...
Hmmmm... Ja nie lubię nie mieć pozycji, bo gdy szukam okazji i przez dłuższą chwilę jej nie znajduję to robię się niecierpliwy. Wtedy różne głupie pomysły do głowy przychodząTo chyba mój największy problem ale powoli go eliminuję! Po prostu nie mogę sobie wytłumaczyć, że nie zawsze trzeba handlować
Masz racje! Staram się jak mogę i czuję, że jest coraz lepiej. To ma być biznes a nie hazard. Dzięki za dobre słowo!xhDog pisze: Odpuść. Jak nie znajdujesz okazji do wejścia, to znaczy, że jej nie ma dla ciebie. Zamknij platformę, wyłącz komputer i idź na browarkaBo zaczniesz się motać, szukać na siłę, byle by tylko coś otworzyć. Zaczniesz widzieć to, co chcesz widzieć, a nie to co powinienieś i będzie dramat z depo
Przerabiałem to na początku przygody z fx.