Kusus pisze:
Napisałem wprost. Będę szukał S do poziomu 1.16 mniej więcej.
Super.
Kusus pisze:Nie zaszkodzi mi w ogóle jeśli wytnie mnie nawet 100 razy po 20 pipsów dlatego, że zrobiłem ich dużo więcej na samym edku w przeciągu tego roku - nie wspominając o tamtym. Nie wspominam także o innych parach na których gram więc taki edek żadnej różnicy mi w depo nie zrobi nawet jak będzie mnie dziennie wycinał na 60 pipsów. Kontynuacja trendu i tak nastąpi a wtedy wezmę swoje i spłacę do końca hipotekę co jest moim głównym celem - to po pierwsze.
Super, tylko najwięcej widzę twoich postów o EU
Kusus pisze:Druga sprawa - ja się ciebie nie czepiam tylko nie nazywasz poprawnie rzeczy które się aktualnie dzieją
Dzięki, że się nie czepiasz ale na H4 nie widzę trendu spadkowego, mało tego na MN widzę korektę wzrostu, później wkleję obrazek.
Kusus pisze:Kolejna sprawa - mam Ci tu wklejać cały mój dzienny statament tak? ponieważ dla ciebie wyznacznikiem tego czy ktoś zarabia jest poprawna analiza i screen wrzucony z rana dla jednej pary?
W ogóle nic mi do tego kto ile zarabia i wierzmi nie chce tego oglądać. Jak zarabiasz, spoko cieszę się, że możesz spłacać dzięki temu kredyt (zero sarkazmu)
Kusus pisze:Generalnie rzecz biorąc. Nie chce się kłócić ani też nie chce wchodzić w spory kto ile zarabia ale jak już zaczynasz z kimś rozmowę to zwracaj uwagę na dwie rzeczy:
- czytaj ze zrozumieniem to co się pisze ponieważ na mój zarzut odnośnie nomenklatury i nazewnictwa odpowiedziałeś cytatem z moim screenem z rana - idiotyczne, bezsensowne, nie na temat, dziecinne, chaotyczne bo dyskusja która powinna być przez ciebie kontynuowana bo zakładam że taki miałeś cel powinna dotyczyć tematu który poruszyłem więc po cholere klejasz mój screen z moją złą analizą?
Po prostu negujesz każdy, post o wzrostach i trendzie wzrostowym, uzbierało Ci się.
Kusus pisze:- nie odpowiadaj atakiem tylko spróbuj się obronić przed zarzutem na słowa które sam napisałeś - no bo chyba się zgodzisz, że .... napisałeś głupotę a potem wiedząc, że ją napisałeś odparłeś atakiem rzucając bezsensowny cytat postu, który w ogóle nie dotyczył dyskusji.
Przepraszam
Kusus pisze:Czy widzisz teraz głupotę którą zrobiłeś i czy widzisz cel mojego poprzedniego postu czy mam Ci to przetłumaczyć na inny język lub napisać bardziej obszernie?
Myślę, że się obejdzie. Po prostu ja nie widzę trendu spadkowego.