DayTrading: Poniedziałek 08.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.06.2015
DAX systematycznie w dół, jakby wsparć na jego drodze nie było.
no i czar dobrych danych z piatku poszedl jak to ostatnio bywalo w ... ale czulem ten powrocik
zamkniete 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Na EDku brakło mi skali =====> trójka w grze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
karnak pisze:Na EDku brakło mi skali =====> trójka w grze.

-- Dodano: 08 cze 2015, 16:50 --
A sp500?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wygląda na to, że czas na falę nr. 3 gdzieś do okolic 1.15 - 1.16 ale z tym trzeba definitywnie poczekać na przebicie 1.1360. Wcześniej nie ma co się rzucać na L-ki.
Jeśli chodzi o S to pewnie z obecnych okolic nastąpi jakaś korekta do poziomu 1.1180 jak nie niżej.
Jeśli chodzi o S to pewnie z obecnych okolic nastąpi jakaś korekta do poziomu 1.1180 jak nie niżej.
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
edek h1
Trzeba być delikatnie rzecz ujmując naiwnym, żeby sądzić że eksport się poprawi, jeżeli waluta kraju się umacnia...atlanticos pisze:
a gdzie przeczytales ze eksport w USA dostal po dupie... poprosze zrodlo...
-- Dodano: 08 cze 2015, 16:15 --
jena drukuja od kilku lat i nadal nie jest w cenie.... co wogole oznacza ze drukowanie jest w cenie... o czym Wy czasem piszecie.... co miesiac jest 60mld euro wiecej na rynku... zastanow sie najpierw co odzwierciedla cena waluty i dlaczego nie ma mozliwosci zeby przy pustym dodruku w dlugim terminie zmienil sie trend...Mpapiez pisze:
Parafrazując atlatnicosa, czy jeżeli FED w czerwcu nic nie zrobi, czy czasem misiom nie zrobią trzepania futerek ?
A może to małe eurowe drukowanie już rzeczywiście jest dawno w cenie ?
A co do aktualnego kursu eur/usd, nie bierzesz pod uwagę tego, że tak duże osłabienie euro do dolara nie pochodzi od słabości euro, tylko po prostu od umocnienia dolara ? A ostatnio, po prostu euro się umacnia.
Zobaczymy - dziś mi na euro wybili ostatni bastion eSkowy. Nie bardzo rozumiem dlaczego tak się stało po takich NFP'ach, ale wg mnie na dniach zobaczymy 1.15 lub 1.16...
@highend
[/quote]
A sp500?[/quote]
Co?
Pękasz?
To nabierz sobie eLek na wsparciu i daj krótki stop.
[/quote]
A sp500?[/quote]
Co?
Pękasz?
To nabierz sobie eLek na wsparciu i daj krótki stop.
Co tu krzyczec, trzeba grac to co widac na niskich interwalach.karnak pisze:Jak ED idzie do góry to cisza, oprócz mnie i highenda, a jak spada to całe forum wrzeszczy.