To fajnie. Ja mam jeden pomysl co do edka. Spadajaca gwiazda i powrot do 1.09. Co ty na to?karnak pisze:klimokrates pisze:Rysunek z 25 maja http://forex-nawigator.biz/forum/resources/h4-eu/115038
Ciut się pozmieniało ale kierunek zachowany
Co do DT zgadzam się z kimś kto napisał, że DT dawcy kapitału. Kusus, Nowy123 nie czepiam się ale weźcie pod uwagę, że są tu osoby nowe, bez doświadczenia i piszecie posty, że co chwila S od samego rana, sufit ze zbrojeniem takie tam, przesuwacie kreski i poziomy wyżej by tylko utrzymać swoje racje. Ktoś może się sugerować waszymi wpisami i zaliczyć MC. Nie popieracie tego żadnymi rysunkami. ForexTig3r klasa rysunki w końcu ktoś kto normalnie rysuje, widać, że stara gwardia. Minimalny zasięg fali 3 osiągnięty. Czekam na rysunki z waszymi kanałami i czemu miało by spadać. Nawet jeśli dziś to pomka pod coś co ma być jutro, to chce wam uświadomić, że to już nie jest DT i ludzie słuchając was mogą nieźle umoczyć. Na wykresie widać jak "malowanie" po korpusach dało mi rano sygnał na kolejne L, linia puszczona ze szczytu. Ale co ja tam wiem, nie wstawiam dziennie po 30 postów i nie zaklinam wykresu. https://www.tradingview.com/chart/8h76vD5a/![]()
![]()
![]()
W pełni się z Tobą zgadzam.
Twoje pomysły co do EDka przemawiają do mnie.
DayTrading: Wtorek 02.06.2015
Re: DayTrading: Wtorek 02.06.2015
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/reakcja- ... jpl/b8fb4r

-- Dodano: 02 cze 2015, 20:09 --

-- Dodano: 02 cze 2015, 20:09 --
Wg mnie marne szanse, ale to sam rynek najlepiej Ci odpowie.Kusus pisze:To fajnie. Ja mam jeden pomysl co do edka. Spadajaca gwiazda i powrot do 1.09. Co ty na to?karnak pisze:klimokrates pisze:Rysunek z 25 maja http://forex-nawigator.biz/forum/resources/h4-eu/115038
Co do DT zgadzam się z kimś kto napisał, że DT dawcy kapitału. Kusus, Nowy123 nie czepiam się ale weźcie pod uwagę, że są tu osoby nowe, bez doświadczenia i piszecie posty, że co chwila S od samego rana, sufit ze zbrojeniem takie tam, przesuwacie kreski i poziomy wyżej by tylko utrzymać swoje racje. Ktoś może się sugerować waszymi wpisami i zaliczyć MC. Nie popieracie tego żadnymi rysunkami. ForexTig3r klasa rysunki w końcu ktoś kto normalnie rysuje, widać, że stara gwardia. Minimalny zasięg fali 3 osiągnięty. Czekam na rysunki z waszymi kanałami i czemu miało by spadać. Nawet jeśli dziś to pomka pod coś co ma być jutro, to chce wam uświadomić, że to już nie jest DT i ludzie słuchając was mogą nieźle umoczyć. Na wykresie widać jak "malowanie" po korpusach dało mi rano sygnał na kolejne L, linia puszczona ze szczytu. Ale co ja tam wiem, nie wstawiam dziennie po 30 postów i nie zaklinam wykresu. https://www.tradingview.com/chart/8h76vD5a/![]()
![]()
![]()
W pełni się z Tobą zgadzam.
Twoje pomysły co do EDka przemawiają do mnie.
szkoda ze ten co lapal tak S ostatnio a pisalo sie nie tykac nie sugerowal sie wpisami i znikłklimokrates pisze:Rysunek z 25 maja http://forex-nawigator.biz/forum/resources/h4-eu/115038
Co do DT zgadzam się z kimś kto napisał, że DT dawcy kapitału. Kusus, Nowy123 nie czepiam się ale weźcie pod uwagę, że są tu osoby nowe, bez doświadczenia i piszecie posty, że co chwila S od samego rana, sufit ze zbrojeniem takie tam, przesuwacie kreski i poziomy wyżej by tylko utrzymać swoje racje. Ktoś może się sugerować waszymi wpisami i zaliczyć MC. Nie popieracie tego żadnymi rysunkami. ForexTig3r klasa rysunki w końcu ktoś kto normalnie rysuje, widać, że stara gwardia. Minimalny zasięg fali 3 osiągnięty. Czekam na rysunki z waszymi kanałami i czemu miało by spadać. Nawet jeśli dziś to pomka pod coś co ma być jutro, to chce wam uświadomić, że to już nie jest DT i ludzie słuchając was mogą nieźle umoczyć. Na wykresie widać jak "malowanie" po korpusach dało mi rano sygnał na kolejne L, linia puszczona ze szczytu. Ale co ja tam wiem, nie wstawiam dziennie po 30 postów i nie zaklinam wykresu. https://www.tradingview.com/chart/8h76vD5a/

tez wez pod uwage ze takie strzaly speklacynjna ER USD sa raz na jakis czas - short sqqeze wez pod uwage ze sie gralo na S i sie sprawdzilo na TP3 = gralo sie pod 4 zanegowali przez w/w to tylko przyklad EUR USD gdzie najwiecej detalu gra kazdy chyba wie jak sie gra pod jakas opcja sie stawia SL jak dzis powtarzam takie cos zdarza sie nie czesto to na EDKU
dajesz teraz przyklad po takej spekulacji DT to dawcy a bo ktos sie sugeruje itp itd to moze czas prawdzic ile po sugestiach jest ktos do przodu a ile wejsc na - jest
jesli ktos gra DT i kasuje po 30 50 pipsow dzienne np to jest dawca kapitalu mam rozmiec pomijaj taki strzal jak dzis lub gra pod swoj system czy swiece 1 h czy h4 czy fale wykorzystuje do gry itp itd
DT nie oznacza otworzone rano zamknięte wszystko przed 23 00 ludzie !!
DT mozna klka razy obrocic zrobic np limit dzienny pipsow i odpoczywac tylko DT nie zostaje na noc z pozycjami i tyle jesli ktos ma tylko taki system gry nie jest zadnym dawca kapitał przestańcie tu farmazony wypisywac bo troche zalosne
jak ze ktos skalpuje lub gra na tygodniowki zamykajac pozycja na week tez jest dawca bo prócz long term nikt nie zarabia hahaha przestancie farmazony wypisywac
jesli ktos wie co z czym sie je i troche jest na rynku to wyciagnie wiecej w tydzien czy dwa grajac L i S niz taki co trzyma dluzej pozycje taka prawda
-- Dodano: wt 02-06-2015, 21:25 --
Maksimus pisze:Jaki teraz pomysl na edka?
KArnak dal L na 1,1185
a Kukus i ja pod opcje duble top na 1 h i sl na maly zysk
Ostatnio zmieniony 02 cze 2015, 21:28 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- roberttheus
- Maniak
moja analiza dax 3 na 10850 i dopiero z tej strefy jazda w kierunku 13000 (fala 5) jutro ebc więc może zanegują ten scenariusz ale główny czynnik ryzyka to grecja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
orgr i ORGR ====> wywiozą miśka w kosmos:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o ten z ORGR wyskoczyl nie mam pytan
gdyby jakims cudem sie to spelnlo to ci dawcy kapitalu jak ich nazwales wycisna wiecej pisow od ciebie
gdyby jakims cudem sie to spelnlo to ci dawcy kapitalu jak ich nazwales wycisna wiecej pisow od ciebie
- magura2004
- Pasjonat
To już nie będzie korekta KOREKTA ====> tylko nowy trendkarnak pisze:orgr i ORGR ====> wywiozą miśka w kosmos:

wczesnej stopy w USA podniosa niz to OrGR wyjdzie
a jesli nie to w USA po slabym 1Q zacznie sie mala poprawa w danych

Ostatnio zmieniony 02 cze 2015, 21:50 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
jeśli masz dobry system to oczywiście że takkarnak pisze:Zarobi?freakout pisze:co wy się tak tego karnaka uczepiliściechłopak wrzuca dobre analizy, a że nie ogarnia stylu gry intraday to już jest inna para kaloszy
niestety - choćby człowiek nie wiem jak się starał w średnim i długim terminie nie zrobi tylu wejść i nie zarobi tyle co grając właśnie w krótkim terminie
dłuższe okresy czasowe to są dla grubych ryb co to mają po kilkadziesiąt baniek na koncie i wystarcza im parę wejść na miecha
Ilosć wejść przekłada się na zarobek?
O stratach nic nie wspominasz?
Przecież można też więcej przez to stracić?
Co to za absurdalne tezy?