Jak zarobiłeś to wsadź sobie na jakis pieniezny. Jak podniosa stopy to wtedy splacisz kredyt. Teraz sie nie oplaca.Kusus pisze:Przestan ludzi wprowadzac w blad. Nie ma zadnego trendu wzrostowego na edku.karnak pisze:To ładnie załatwili wczorajszych eSkowych nadymaczy.
Od marca mamy trend wzrostowy na EDku i kto tego się trzyma to nie dostaje batów.
Ja jakos od marca nie dostalem batow na edku a mialem wiecej s niz l. Malo tego. Zarobilem na pol kredytu hipotecznego.
Macie z highendem jakies kolko wzajemnej adoracji czy jak ?;)
DayTrading: Wtorek 02.06.2015
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 02.06.2015
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Zastanawiam się, jak przy takim podejściu można utrzymać pozycję gdy jest długi trend toż to wręcz niemożliwe skacząc tak z kwiatka na kwiatek i, że jeszcze przy tym statystyka jest na zarobku, a patrz Pan, ja myślałem, że zarabia <1% graczy, a tu się okazuje, że to żadna filozofia, no cóz jestem jakaś niezdara w tym DT.shogomad pisze:karnak pisze:shogomad pisze:Wczoraj w dołku gro pisało o Skach na EDku, a dzisiaj gdy dają takie tłuściutkie - cisza![]()
Ciekawy ten forumowy DT - zupełna antyfaza.
Żeby nie było dawałem rysunek na L
To gratuluję.
No wiesz mnie by bardziej interesowało jak to robisz, a nie Twój rezultat, bo forum jest raczej od tego by móc się czegoś nauczyć.
Słucham Kususa i Nowego...to tak głównie. Tylko np oni siedza cały dzień w jednej pozycji a ja otwieram sie i zamykam kilka (naście)razy w tym czasie, staram sie wchodzić wiekszość tradów w ich kierunkach, przeciw tylko jak jestem pewny mniejszej korekty zwynikajacej z PA. To tyle...żadna filozofia specjalna

Z tego co czytam to ty chyba nie grasz DT.....a ja siedze na m1 cały czas
Zadnego z tych długich trendów nie trzymałem na raz....ten ostatni ruch to brałem na 3 razy in/out i jeszcze jeden SL na szczycie w plecy.
Utrzymać można jak powstrzyma sie chwilową chciwość i nie bedzie trailować za ostro. MOzna wytrzymac też 2 górki anie jedną na m1 zanim sie ustawi na BE.
mam jeszcze jeden fajny patent ,że każdą pozycję wchodze 2x X lot....po pierwszym wybiciu zamykam jedną z nich ( zaspokajam pragnienie zysku ) a druga na BE i już mi potem lata co sie dzieje. Trailuje sobie agresywnie aż mi zaknie SL'a +
Zadnego z tych długich trendów nie trzymałem na raz....ten ostatni ruch to brałem na 3 razy in/out i jeszcze jeden SL na szczycie w plecy.
Utrzymać można jak powstrzyma sie chwilową chciwość i nie bedzie trailować za ostro. MOzna wytrzymac też 2 górki anie jedną na m1 zanim sie ustawi na BE.
mam jeszcze jeden fajny patent ,że każdą pozycję wchodze 2x X lot....po pierwszym wybiciu zamykam jedną z nich ( zaspokajam pragnienie zysku ) a druga na BE i już mi potem lata co sie dzieje. Trailuje sobie agresywnie aż mi zaknie SL'a +
kurcze dopiero teraz wróciłem z robotykarnak pisze:To ładnie załatwili wczorajszych eSkowych nadymaczy.
Od marca mamy trend wzrostowy na EDku i kto tego się trzyma to nie dostaje batów.
patrze a edek rośnie sobie bezemnie

Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
nikt ne ucichl ignorancie to ze ne potrafisz grac na Dt to nie nasz winakarnak pisze:I oczywiście napiszą, że mają S z samej górki.kamilao1987 pisze:forum ucichło to fakt. Brak już entuzjazmu. Ale zaraz edek wróci do spadków i wrócą również posty...
napisz lepiej jak tam L na SP500 i Nasdq gdy pisales przy 2125 i 5100

-
- Stały bywalec
to co kto rozważa S, jest 1.113X, korekta będzie przynajmniej kilka godzin
w ciągu kilku minut pojawi się potwierdzający na m1 i w dół
w ciągu kilku minut pojawi się potwierdzający na m1 i w dół
OK.shogomad pisze:Z tego co czytam to ty chyba nie grasz DT.....a ja siedze na m1 cały czas
Dzięki.
- magura2004
- Pasjonat
[quote="karnak"]Wczoraj w dołku gro pisało o Skach na EDku, a dzisiaj gdy dają takie tłuściutkie - cisza
Żeby nie było dawałem rysunek na L.[/quote.]
Grasz tylko AT czy fundamenty też bierzesz pod uwagę?

[/quote]karnak pisze:[quote="shogomaduote="karnak"]shogomad pisze:Wczoraj w dołku gro pisało o Skach na EDku, a dzisiaj gdy dają takie tłuściutkie - cisza![]()
Żeby nie było dawałem rysunek na L
To gratuluję.
No wiesz mnie by bardziej interesowało jak to robisz, a nie Twój rezultat, bo forum jest raczej od tego by móc się czegoś nauczyć.
Słucham Kususa i Nowego...to tak głównie. Tylko np oni siedza cały dzień w jednej pozycji a ja otwieram sie i zamykam kilka (naście)razy w tym czasie, staram sie wchodzić wiekszość tradów w ich kierunkach, przeciw tylko jak jestem pewny mniejszej korekty zwynikajacej z PA. To tyle...żadna filozofia specjalna
Zastanawiam się, jak przy takim podejściu można utrzymać pozycję gdy jest długi trend toż to wręcz niemożliwe skacząc tak z kwiatka na kwiatek i, że jeszcze przy tym statystyka jest na zarobku, a patrz Pan, ja myślałem, że zarabia <1% graczy, a tu się okazuje, że to żadna filozofia, no cóz jestem jakaś niezdara w tym DT.

a kto ci powiedzial ze sie zamyka wszystko i gra tylko na dt czlowieku ochlon troche hahahah a jak sie rysowalo i kaswalo ABC korekte gdzie byles a no w cicho siedziales a my zarabialismy moze o tym opowiesz hahahah ty widze nie slowa pisanego nie rozumiesz ne wspomne juz o analizach pod ktore sie gra ty widzisz tylko wszyskie zagrania DT a tu kolega wyzej tez jest w bledzie jesli sie gra pod jakas struktur to sie trzyma do TP a nie jak twierdzi zamyka na koniec dnia

nagle wyskoczyles jak filip z konopi po dlugim siedzieniu cicho gdy edek zrobil nam na S ponad 600 pipsa i bredzisz o dawcach kapitalu grajacych na DT OCHLON TROCHE

Ostatnio zmieniony 02 cze 2015, 17:55 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
magura2004 pisze:karnak pisze:Wczoraj w dołku gro pisało o Skach na EDku, a dzisiaj gdy dają takie tłuściutkie - cisza![]()
TYLKO AT - fundamenty zupełnie mnie nie interesują.
WSZYSTKO zawarte jest w wykresie.