Poza tym ja widze na H4 flage w której robimy właśnie C.
to się tylko wydaje w dni banków centralnych wszystko jest możliwe i kilka figur w jeden dzień też... a jak 1050 by strzeliło to na SL jesteśmy od razu na 1100Kusus pisze:Przedzial 1.1060-1.1050 nie do zdobycia chyba na jeden strzal
Gramy co widzimy. Podstawa techniczna do strzalu na 1.07 tez jest zbudowana.homar pisze:to się tylko wydaje w dni banków centralnych wszystko jest możliwe i kilka figur w jeden dzień też... a jak 1050 by strzeliło to na SL jesteśmy od razu na 1100Kusus pisze:Przedzial 1.1060-1.1050 nie do zdobycia chyba na jeden strzal
rynki sa napięte... zapowiedzi francuzika, że przed wakacjami QE pójdzie mocniej tworzy duże oczekiwania a dobre dane Europa i wzrost inflacji dają wszelką amunicję przy QE przystopować tak więc widzicie... jeszcze jak pójdzie jakiś news że Grecja się dogadała (bo to, że im słabo idzie to już wiemy od dawna więc już w cenach)...to możemy mieć strzałę właśnie o kilka figur.. nie mówię, że będzie ale może być. Dlatego nie ma co mówić... poziom ten a ten już nie ma szans pęknąć, czy też wszystkie górki są zbijane. Wystarczy spojrzeć na H1-H4-D1 by zobaczyć że podstawa do potencjalnego wybicia technicznie jest zbudowana. Także ostrożnie
ale to nomalne ze insider dziala i sie ma dobrze przykla ostatnio o tym spotkaniu w hotelhomar pisze:Grecja złożyła plan o bailout do 3 insttucji
oczywiście rynki ruszyły się wcześniej... polityczny insider trading
http://www.marketwatch.com/story/tsipra ... 2015-06-02
fundamentalne Greca to bankrut i to tylko reanimacja trupa i kupowanie czasu przez UE by za wczesnie nie wyszly inne panstwa z UEhomar pisze:Grecja złożyła plan o bailout do 3 insttucji
oczywiście rynki ruszyły się wcześniej... polityczny insider trading
http://www.marketwatch.com/story/tsipra ... 2015-06-02
Euro panie... eurokamilao1987 pisze:edek pnie się do góry trynkiewicz stoi a ujek również do góry![]()
i po co nie trzymałeś się założeń o L ?:)Kusus pisze:Euro panie... eurokamilao1987 pisze:edek pnie się do góry trynkiewicz stoi a ujek również do góry![]()